Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мъже които се мислят и се обличат като Напалеон ги вкарват за лечение, а тези които се обличат и се мислят за жени ...Ако човек прочете внимателно поне този абзац и се опита да поразсъждава, не може да не си даде сметка колко е прав авторът....
"Има нещо много символично в това, че Кончита спечели в момент, когато евроскептицизмът (или алтернативно казано – националпопулизмът) е във възход, а Русия като същий Виктор Франкенщайн възкресява антизападническото зомби на студената война.
Начетох се на истерични въпроси из социалните медии "Е това ли са европейските ценности?ˮ. Ужасяващо е, че след дълги години на кандидатстване за членство в Евросъюза, реформи и накрая – фактическо присъединяване, българинът масово не знае и не разбира какво са "европейските ценностиˮ и как човек като Кончита се вписва в тях. Не, "жени с брадиˮ не са сами по себе си европейски ценности. Нито пък трансполовите хора. Нито пък това да си гей.
Европейски ценности са неща като върховенството на закона, зачитането на свободите и правата на всички граждани (ама на съвсем всички, не само на тези, които ни допадат, или тези, които са като нас) и пълноценното участие в обществото на всеки, който желае това. Да бъдеш гей, трансполова жена или пък "жена с брадаˮ са следствия на тези ценности. И не представляват задължение към никой друг."
----------
това е единственото нещо което имам против 'изродите', парадират а после заявяват пред медиите "не търсим нищо', ала иначе паради навсякъде
----------
същото беше и с движението за АКТА
----------
жив пример за педерастДобър пример. Сър Елтън Джон е забележителен певец и музикант. С какво променя таланта му фактът, че е гей?
Преди стотина години обаче щяха да го съдят и заклеймят като такъв, независимо от музикалния му талант. Е, и?
Кое отношение е по-цивилизовано?? Това към талантливия музикант, който случайно е имал съдбата да се роди с хомосексуални наклонности или към заклеймявания педераст, който случайно се е родил талантлив музикант?![]()
не виждам защо обръщате нещата за това кой колко бил способен и талантлив, никой никога никъде няма да направи на въпрос че те са неспособни или не талантливи
---------
та казвате ставало се гей, не се раждаш такъв, абе и аз така си мислятя природата си знае работата или с топки или без, а това че някой е решил да придобива популярност... аз такава популярност не искам
![]()
Последна редакция от mck : 14-05-2014 на 11:47
Не зависимо от пола презадоволяването във всички посоки води до такива аномалии във физиологията на индивида.мъже които се мислят и се обличат като Напалеон ги вкарват за лечение, а тези които се обличат и се мислят за жени ...
----------
това е единственото нещо което имам против 'изродите', парадират а после заявяват пред медиите "не търсим нищо', ала иначе паради навсякъде
----------
същото беше и с движението за АКТА
----------
жив пример за педераст![]()
не виждам защо обръщате нещата за това кой колко бил способен и талантлив, никой никога никъде няма да направи на въпрос че те са неспособни или не талантливи
---------
та казвате ставало се гей, не се раждаш такъв, абе и аз така си мислятя природата си знае работата или с топки или без, а това че някой е решил да придобива популярност... аз такава популярност не искам
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз това с физиологията не мога да си го обясня, ще се презадоволяват те и на лезботата ще им порастне хобот, на мъжете пък ... абе като станат дърти се образува бюст![]()
за мен проблема е в главата, всичките са ненормалници, за мен е нормално разбирането че съм се родил на този свят за да се размножавам, както и всичко останало на този свят, някои стават храна, а други по ентелегентни изкарват цял жизнен цикъл, така че каквото искате ми обяснявайте, това за мен не е нормално, нито мисля да не го толерирам нито нищо, до момента в който не ми интерферират с живота
написал съм какво ми пречиррррррррррррррррррррррррр ррррррррррррррр
п/п/ а защо обществото пречи на Напалеон да се чувства щастливили му помага като го наблъска с всякакви лекарства
и после му премахнат част от съзнанието я с игли я с ток
![]()
![]()
не иронизирам никого, виждал съм го с очите сидвамата ходят заедно с вечно усмихнатото момиче с белия клин на големи цветя, обикаляха редовно около централни хали
![]()
снимам се само с познатиа те си бяха редовно забавление за всички около централни хали, дори и зимата момичето се разхождаше с клин 3/4 бял на големи шарени цветя и не си сваляше усмивката от лицето, къде са ги 'заровили' не знам но не се виждат повече
![]()
![]()
Украйна ще изпадна в рецесия тази година, докато Русия ще бъде засегната от стагнация. Това гласи прогноза на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР)
Read more: http://europe.actualno.com/EBVR-Ukra...#ixzz31j3FnGTW