Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Моята или неговата .........................
„Сложно е да се прогнозира какво ще бъде решението на президента”, призна той.
На въпроса дали фактът, че Путин е поискал от федералистите да отложат референдума, ще повлияе на неговата позиция, Песков отговори: „Той не го е изискал, а го препоръча”.
„Все пак беше сложно да се послуша този съвет..........."
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз затова казвам, че е изпечен комедиант н.ц.в.......................
На този му е крайно време да го сложат в тотална международна изолация - персонално...........
aз за пореден път ще кажа да не ме занимаваш с менталните ти проблеми, тези неща за които говориш съществуват само в ограничението от черепа тиДа те обиждам ли?
По-голяма смехория не съм чувала........ Не можа да засегнеш мен, затова почувства засегнато собственото си его.
Или пък си достатъчно дебелокож и позираш за пред админите. Ама няма да мине, защото в постовете ги има фиксирани твоите мераци да ме обиждаш.....
Съжалявам, ама... каквото си си надробил. такова ще си сърбаш............![]()
Вече те посъветвах - не ми навирай в очите - няма да получиш удовлетворение на егото си от мен, мойто момче. Такива като теб, дето се мъчат да докажат на себе си колко са велики, като налитат да обиждат в нета - щото в реалния живот може и някой пердах да изядат - с лопата да ги ринеш.
А това за менталните проблеми вече се изтърка.. но ти явно ги имаш и изглежда мира не ти дават. Изглежда трябва да потърсиш помощта на психиатър.....
Та, както вече ти казах - плувай си.....
ала ти много неща си казала и по-голямата част от тях съм ги определил като нерезонни, не виждам нищо резонно и в това ти творениеВече те посъветвах - не ми навирай в очите - няма да получиш удовлетворение на егото си от мен, мойто момче. Такива като теб, дето се мъчат да докажат на себе си колко са велики, като налитат да обиждат в нета - щото в реалния живот може и някой пердах да изядат - с лопата да ги ринеш.
А това за менталните проблеми вече се изтърка.. но ти явно ги имаш и изглежда мира не ти дават. Изглежда трябва да потърсиш помощта на психиатър.....
Та, както вече ти казах - плувай си.....отново ми изглежда като нещо случващо се само и единствено в твоята глава, не виждам нищо нередно в коментара ми и въпросите ми, в поведението ти обаче се откриват ирелевантни подхвади които няма кой да ме убеди, че са общоприети за форумните пространства, за мен форума е средство чрез което хората общуват, изказват мнение и прочие, наблюденията ми са, че понякога пускаш голи новини без дори да си ги прочела, и за последното ще дам пример със снощи когато започна да ме обиждаш без видимо никаква индикация за водене на диалог
така че, не очаквай от мен когато пуснеш отново 'гола новина' аз да не изразя мнението си, но когато поставяш мнението ми под въпрос си мисля че е редно да го защитиш по някакъв начин, а не да заливаш с още 'голи' уики псевдопомии или пък с други статии, по никакъв начин обвързани с това което съм казал, впечатление ми направи също, че започна дори да ми говориш и за някакви 'трупания на центове', което отново, нерезонно, само е нужно човек да погледне статистиките ни под снимката
![]()
Путин – или лъжа, или слабост
Вчера в Източна Украйна бяха направени референдумите, за които Путин беше казал да не се правят. Така той влезе в дилема, сиреч неблагоприятна ситуация от която има само два неблагоприятни изхода. Дилемата е как да обясни станалото.
Путин :
- или излъга пред света: публично пожелава референдумите да не станат, докато тайно е проводил хабер да не обръщат внимание на публичните му думи и да действат според предишната заповед;
- или показа слабост: излезе, че едно негово сериозно желание, изразено пред цял свят, за някакви си граждани на чужда държава няма никакво значение.
Дотук беше логиката, от нея няма измъкване.
Да видим сега как вероятно ще се направят, че се измъкват разните измъкватели.
Опитът показва,че измъкванията в подобни случаи вървят по три главни писти, като се прескача волно от една на друга за заблуда на публиката.
Още по темата: http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/0.../?ref=substory
Добре написано, харесва ми................
в тази статия бих заместил името на Путин с името на всеки един политикПутин – или лъжа, или слабост
Вчера в Източна Украйна бяха направени референдумите, за които Путин беше казал да не се правят. Така той влезе в дилема, сиреч неблагоприятна ситуация от която има само два неблагоприятни изхода. Дилемата е как да обясни станалото.
Путин :
- или излъга пред света: публично пожелава референдумите да не станат, докато тайно е проводил хабер да не обръщат внимание на публичните му думи и да действат според предишната заповед;
- или показа слабост: излезе, че едно негово сериозно желание, изразено пред цял свят, за някакви си граждани на чужда държава няма никакво значение.
Дотук беше логиката, от нея няма измъкване.
Да видим сега как вероятно ще се направят, че се измъкват разните измъкватели.
Опитът показва,че измъкванията в подобни случаи вървят по три главни писти, като се прескача волно от една на друга за заблуда на публиката.
Още по темата: http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/0.../?ref=substory
Добре написано, харесва ми................ако все още са останали политици
в сила е за всичкото паплач койото има 'ефир'![]()
![]()
но добре е че разглежда нещата не като ЕДНО, ами поне два варианта, екстраполация може и да се получи от две точки
ами те толкова настоятелно се държаха от Запада, че как да не им хвърли кокъл, но уви, кокъла май май ще се окаже такъв какъвто Запада подхвърля, празни приказки
язе пь си мисуим мило другарче, че няма да се разминат само с двете области![]()
Последна редакция от mck : 12-05-2014 на 11:43