Така е ама то от толко писане вече няма кво да се пише !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Трябва да сме от армията за да може да пишем само за Путин
----------
Путин е един маниак за оръжия и власт !!!!!!!!!!!!! Много хора в Русия живеят по мизерно от австралийски аборигени !!!!!!!!!!!!!!! Путин ще гушне букета според мен в най скоро време !!!!!!!!!!!!!!!
Ми като не ти харесва не чети и не пиши. Никой не ти е опрял пищов на челото, нали? Ама сега ти да ни определяш какво и къде да пишем................ няма как да стане.............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това за гушкането на букета не го разбирам, т.е. защо мислиш, че това ще се случи...Така е ама то от толко писане вече няма кво да се пише !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Трябва да сме от армията за да може да пишем само за Путин
----------
Путин е един маниак за оръжия и власт !!!!!!!!!!!!! Много хора в Русия живеят по мизерно от австралийски аборигени !!!!!!!!!!!!!!! Путин ще гушне букета според мен в най скоро време !!!!!!!!!!!!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кога най-после ще стигне до съзнанието ти, че последното нещо на света, което ме интересува е, дали ми прощаваш или не.....................![]()
трябва ли да стига?всеки път се вижда от къде произлиза проблема с общуването, и честно казано взе да ми става банално да ти давам индикация... както и да е, все пак мисля че е нормално когато коментираш и поставяш под въпрос нечие мнение да продължиш комуникацията
а не да ми цитираш извадки от уикипедия или анализи на някой си
![]()
ала така си е, всеки с приоритетите, някои се задоволяват да мляскат тиква
не те соча с пръст!
......а други се задоволяват да пият боза........... не те соча с показалка...............трябва ли да стига?всеки път се вижда от къде произлиза проблема с общуването, и честно казано взе да ми става банално да ти давам индикация... както и да е, все пак мисля че е нормално когато коментираш и поставяш под въпрос нечие мнение да продължиш комуникацията
а не да ми цитираш извадки от уикипедия или анализи на някой си
![]()
ала така си е, всеки с приоритетите, някои се задоволяват да мляскат тиква
не те соча с пръст!
![]()
аз за пореден път ще попитам, какво националистическо и нагло видя в изказа му, че не се съгласи с "добре им го е казал" а ти се прави на интересна на тези които имат боза в онова над раменетече силите май до там ти стигат, не искам да те подценявам, и заради това те надцених
![]()
Можеш още 250 пъти да попиташ - всяко питане ти е 30 цента..............ооо, доста бонукси ще напечаташ благодарение на мен.............. трябва да ми благодариш, но и това не ме интересува всъщност......... важното е да си доволен ти, че съм ти дала възможност с безкрайни монотонни питания да изкараш бомуси....... щото явно само така си можеш.........или с рррррррррррр............. като пуделче, което подскача............. айде, бъди здрав............. че ми стана скучно в компанията, която ми натрапваш ти..............аз за пореден път ще попитам, какво националистическо и нагло видя в изказа му, че не се съгласи с "добре им го е казал" а ти се прави на интересна на тези които имат боза в онова над раменетече силите май до там ти стигат, не искам да те подценявам, и заради това те надцених
![]()
ами в такъв случай ще те помоля да не се повтаря да поставяш под въпрос писанията ми, щом нямаш намерение да защитиш позицията си по какъвто и да е начин различен от това да ми обясняваш за менталните си проблемиМожеш още 250 пъти да попиташ - всяко питане ти е 30 цента..............ооо, доста бонукси ще напечаташ благодарение на мен.............. трябва да ми благодариш, но и това не ме интересува всъщност......... важното е да си доволен ти, че съм ти дала възможност с безкрайни монотонни питания да изкараш бомуси....... щото явно само така си можеш.........или с рррррррррррр............. като пуделче, което подскача............. айде, бъди здрав............. че ми стана скучно в компанията, която ми натрапваш ти..............![]()
Разбрах те, макар че както обикновено, си се изразил доста объркано........ менталните ти проблеми, съдейки от начина ти на изразяване, са доста сериозни и виждам, че си угрижен........... вероятно трябва да потърсиш помощ от психолог... или психиатър... и да вземаш уроци по реторика........... абе изобщо да направиш нещо за себе си...... в което дело ти желая успех..........![]()
Разбрах те, макар че както обикновено, си се изразил доста объркано........ менталните ти проблеми, съдейки от начина ти на изразяване, са доста сериозни и виждам, че си угрижен........... вероятно трябва да потърсиш помощ от психолог... или психиатър... и да вземаш уроци по реторика........... абе изобщо да направиш нещо за себе си...... в което дело ти желая успех..........![]()
![]()
хубаво е да има копикатала уви, щях да се радвам ако ме копира някой знаещ и можещ, леко така егото да ми погали
![]()
реториката съм я оставил на плоскомислещите, онези посредствените в които те вписах още при първото ти зачекване спрямо мен
някои хора спряха да ползват ретприката като похват когато навършиха 13 годишна възраст...
Последна редакция от mck : 12-05-2014 на 00:15