Мен пък обедната дрямка ми е любимото занимание, особенно ако съм взел пипсчета сутринта.![]()
Мен пък обедната дрямка ми е любимото занимание, особенно ако съм взел пипсчета сутринта.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не държа да спя през деня...еее Джей чак къде ме прати...аз два дни след това няма да мога да стана.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Еврака подозрително дълго се застоя на пробития съпорт - усещам слизане до 3890-3900
I trade with an ICMarkets ECN account
на тебе Фрии и на Абса отправям следното предложение....дето немож му устоите....сеги палим ракетата до към ту 3970 и 3999......нощеска азията прави климакс 20 пипона до към ту 4020.....и сутрента халтавите бикове наскачат за още нагоре па драги им реже главите......
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
На Абса точно му се затвориха дългите евро/франки и няма нищо , което да можеш да му предложиш, освен ако не е свързано с биричка и припек на слънце.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Джей, не ми се струва, че толкова лесно ще стане - тука ще има въртяне и сукане, обиране на стопове отгоре и отдолу, докато не остане жив трейдър - чак тогава ще поеме надолу
I trade with an ICMarkets ECN account
Добрю ютрю
Ей докато РЕДА хърка любимото ви
занимание е да ЦЪРКАТЕ като МИШКИ у брашно!!!)
ДАВАИ ЕВРО!!!)
REDA (07-05-2014)