Добро предложение, но ако си заинтересован от моета оферта - пиши на лични, както и всеки друг който иска да му управлявам паритеЩе се разберем
Добро предложение, но ако си заинтересован от моета оферта - пиши на лични, както и всеки друг който иска да му управлявам паритеЩе се разберем
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И остава само варианта при -10% да не си получиш парите обратно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, при тоя да, ама си има трейдъри дет така си работят, ама не мисля, че се рекламират по нета.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Между другото има и добри такива оферти, но наистина трябва да си сигурен за какво става дума. И разбира се не става въпрос за умножаване на акаунта![]()
Е това с договарянето на загуба, тотално не кефи
)
Човек ако иска да си дава парите на друг .... па да намери няква структура - фонд, пряка инвестиция ...
ама юруш на МИНУС 50 процента да се хвърлиш![]()
Ами може и без стоп, на кой както му харесва..................
Хм, прави сте, сигурно би било по-добре да се доверя на българин например.
@Novak, Как би променила условията?
@bakop, Интересувам се какво по-точно предлагаш.
А вие прегледахте ли му инстаграма и т.н. на този човек? Какво впечатление ви прави?
Последна редакция от asenlevov : 04-05-2014 на 18:47
Короната на мъдрия е неговото богатство.
Немой да са връзваш на глупости ба
Баккопа щи управлява парите
Той себе си не мож да управлява че твойте пари ли ще ги умножава
Аз дето съм толкова време у форекса и усъм по стар от мамутксо лайно не се хващам чужди пари да управлявам, освен ако човека не ми е съкъ приятель,че други ли ще го направят
Абе нейсе запуши я
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Уби всичко детско у човек и целия му ентусиазъм.
Ех, а аз просто се надявах да започна, учейки се от някой, но с моите си пари. Явно няма да се получи много много.
Короната на мъдрия е неговото богатство.