за да имат диплома с печат, да могат асистенти и доценти да си продават книгите срещу заверка или взет изпит![]()
за да имат диплома с печат, да могат асистенти и доценти да си продават книгите срещу заверка или взет изпит![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
то че и време трява им отделяш не малко ...как са четат едни 600 страници и то внимателно ...........мнаправо си е кражба на време ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
то не стига че няма какво да научиш от такива ами и глупости пишат дето са смешни, ама не се сещам за пример сега![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ам всичко са претрупа с информация ...вече не стига само да искаш и да имаш време да четеш ,ами и мозък трява да избираш кво точно ....![]()
Този курс на Ландс Бегс който го цитира Дани наистина е доста интересен
http://www.fayloobmennik.net/1126820
За неразбиращите руски език се извинявам Аз това намерих Който иска да си го търси на английски![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
ам маи по добре на руски ... руснаците специално за форекс много материали много нещо има по техните торенти ..........
и всичко американско дет е излизало преснето и качено без грам права ....
коет е дюшеш за нас ....![]()
да за разбиращите руски е добре но и пича го бива доста и няма бла бла чисто практичестко ръководствоТози курс на Ландс Бегс който го цитира Дани наистина е доста интересен
http://www.fayloobmennik.net/1126820
За неразбиращите руски език се извинявам Аз това намерих Който иска да си го търси на английски
заслужава да се прочете
Novak (28-04-2014)
сега го изтеглих и ше го разгледам и аз ......верно има неща дето трябва се прочетат ,пук и 130 страници не е кат 600 де ...наи важното ...![]()
и аз го издърпах, ма по руски нещо не ми иде отръки да го четама жгу прегледам все пак де
може и по английскому да го потърся междувременно вероятно жгу има из нетя
![]()
![]()