Един мой колега е бил миналата година септември месец и е много доволен както от цените така и от обслужването !!!! И мисли тази година да ходи пак на същото място.
Един мой колега е бил миналата година септември месец и е много доволен както от цените така и от обслужването !!!! И мисли тази година да ходи пак на същото място.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми тъй де , то там може малко по-разнообразно да е забавлението![]()
а тука си е умряла работа
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Как ще са европейски цените бе? Доста по-евтини са повярвай ми!значе ще споделя мойте впечетления от нашето черно морие първо на всекаде цените са европейски освен в китен и царево второ обслужването е под всякаква критика към българите докато на чужденците още малко и свирки ще им правят защото все пак чужденеца ще остави по тлъст бакшиш от българина и трето нема почти българи повечето са отишли в турция или гърция и много хора ми се похвалиха че там нищо общо нема с българското черно морие дори ми казаха че са успели да забият и мацки от тамошното население така че следващия път и аз мисля да ходя некаде където ще се държат по учтиво от колкото нашите тук
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само алкохолеца и наркотиците като ги интересуват .....А уж не си падали по евтинията![]()
![]()
То кът че ли си избиват парите само кът се напият![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
за европейците цените са много сносни,но за нас не са затова ги сравняваме с европейските...............