Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
daniwin (26-04-2014)
И къде се поизнесоха ?Макар че то винаги е имало такива ситуации ..първо се изнасяхме от инвестора..после от един друг форум сега явно и от тук ....
но важното е да се връщат от време на време ..
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Добре дошла
Много се радвам, че се появи отново
----------
Те се изнесоха, но и там спряха да пишат, та вече няма почти никой от старите![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ееее едни си отиват, идват други ....такъв е живота ..току дошъл някой още по "мастър"...
гейша -философ
Аз защото се вясвам от време на време![]()
Последният месец много рядко, но все пак се обаждам, като видя някой от вас![]()
А Комарджито май го вяснах наскоро...но може и да бъркам![]()