Нали знаете, че при гапове стоповете не се изпълняват на цената, на която са зададени? Това е едно от неудобствата на почивните дни при форекса.Очаквам гап отдолу в понедленик - стопъ може да се окаже по-дебел....![]()
....
ПС: Ceca - Votka sa utehom - (Live) - (Usce 2006) - http://www.youtube.com/watch?v=rTp-MGHfIkY![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
D-12 (25-04-2014)
Аз пък очаквам да отида да опъна едно бяло винце с пилешко и салата краставички, докато ме забавляват "АЛО, АЛО!!!"Очаквам гап отдолу в понедленик - стопъ може да се окаже по-дебел....![]()
....
ПС: Ceca - Votka sa utehom - (Live) - (Usce 2006) - http://www.youtube.com/watch?v=rTp-MGHfIkY
----------
Може да е нагоре, може да е надоле, може да е на никъде. Дреме ми......доларите в марки, волумето на мах, шоу мъст го он та дрънка![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
nnikos (25-04-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тая седмица както изглежда ще затворим точно на 1300. На седмична графика стана егати шиша и има шанс за тест на 1350 другата седмица![]()
Смяхте ме се вие, когато ви говорих за 1346, но сега дойдохте на моя акъл. Все пак държа да подчертая, че бих се изненадал, ако толкова скоро
стигне до 1350. Няма защо да бърза.![]()
има някаква такава закономерност на обратно движение на златю и дау, но не винаги важи - пример:февруари месец и двете перадшеха нагоре, даже се състезаваха кое повече. Така че... ще видим. Мисля, че кризта в Украйна все пак влияе, понеже щом там се влоши - качва, щом се успокои - слиза, просто факт.
За 1346 доста ме съмнява, но и това предстои да видим. За мен най-вероятният сценарий си остава слизане докъм 1250 следващата седмица, ако не - даунтрендът ще бъде сериозно опорочен. to be continued...
-----------------------
Може би защото и аз го гледам и много претъпкана публика ще станем...![]()
Последна редакция от Eli2356 : 25-04-2014 на 21:34
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
А добра ви вечер
Гледам СПАРТ към късите е дошЕл
Д12 въртя, сукА ....
Пак късо има ф потписа)
![]()
Нема късо - всеки спад е добавка към стратегическите лонги,нееднократно съм писал!...Пък вие зяпайте ники пънчев и чакайте да станете богати
![]()
...
W.E. - WE. Believe in love (Madonna - Masterpiece) - http://www.youtube.com/watch?v=HrgCYzWznaw
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Eli2356 (25-04-2014)