Болен има големи заслуги за развитието на политическия и партиен живот в нови по-висши форми на продажничество и шизофриния, и наистина заслужава да бъде отличен..
Болен има големи заслуги за развитието на политическия и партиен живот в нови по-висши форми на продажничество и шизофриния, и наистина заслужава да бъде отличен..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Обещал им ако го направят министър председател да извади България от ЕС и НАТО и да се присъединим към Русия...................
.........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пезидентът на САЩ Барак Обама увери, че ще спаси президента на Русия Владимир Путин, ако той се дави. Обама заяви това в отговор на въпрос на пресконференция в Южна Корея, пише The Hill.
„Естествено, ще спася президента Путин, ако той се дави. Бих искал да вярвам, че който и да се дави, аз ще мога да го спася. Аз съм не лош плувец, израснал съм на Хаваите, имам много практика“, каза Обама.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Всъщност с какво се хвали Русия на Путин: с износа на газ, благодарение на който пълни хазната на държавата, и с износа на оръжие:
Десетки страни купуват руско оръжие, изтъкна Путин
"Русия е един от лидерите в глобалния оръжеен пазар и твърдо държи второто място по обем на продажбите на оръжие, заяви Владимир Путин.
На заседание на комисията по военнотехническо сътрудничество руският президент съобщи, че през 2013 г. износът на руски стоки и услуги в отбранителния сектор е нараснал с 3 на сто и е надхвърлил 15,7 милиарда долара. САЩ държат 29% от световния оръжеен пазар, Русия - 27 на сто, следвани от Германия, Китай и Франция съответно със 7, 6 и 5 на сто, каза Путин, цитиран от ИТАР-ТАСС и БТА.. Путин подчерта още, че през миналата година Русия е подписала нови дългосрочни договори за доставка на въоръжения за 18 милиарда долара, с които общият обем на поръчките за износ е достигнал рекордно ниво от над 49 милиарда долара
http://dnes.dir.bg/news/orazhie-rusi...-16574440?nt=4
Това ли са великите достижения на путинска Русия?
Нещо за повишаване на жизнения стандарт, за здравеопазване, за образование, за култура?.............
Важното е да произвеждаме и изнасяме средства за масово унищожение!......................
Това са!!!Много добре ги беше описал Кончаловски,великите постижения на Вожда......сутринта четох неговия блог......Това ли са великите достижения на путинска Русия?
Нещо за повишаване на жизнения стандарт, за здравеопазване, за образование, за култура?.............
Важното е да произвеждаме и изнасяме средства за масово унищожение!......................
някой беше качил тука във форума....................
ivaceda (25-04-2014)
masta (25-04-2014)
Е да няма да каже, че ще го остави да се удави като куче?Пезидентът на САЩ Барак Обама увери, че ще спаси президента на Русия Владимир Путин, ако той се дави. Обама заяви това в отговор на въпрос на пресконференция в Южна Корея, пише The Hill.
„Естествено, ще спася президента Путин, ако той се дави. Бих искал да вярвам, че който и да се дави, аз ще мога да го спася. Аз съм не лош плувец, израснал съм на Хаваите, имам много практика“, каза Обама.Кой ги задава тия тъпи въпроси?
![]()
Ти знаеш ли кои е на първо място по износ на оръжие???Всъщност с какво се хвали Русия на Путин: с износа на газ, благодарение на който пълни хазната на държавата, и с износа на оръжие:
Десетки страни купуват руско оръжие, изтъкна Путин
"Русия е един от лидерите в глобалния оръжеен пазар и твърдо държи второто място по обем на продажбите на оръжие, заяви Владимир Путин.
На заседание на комисията по военнотехническо сътрудничество руският президент съобщи, че през 2013 г. износът на руски стоки и услуги в отбранителния сектор е нараснал с 3 на сто и е надхвърлил 15,7 милиарда долара. САЩ държат 29% от световния оръжеен пазар, Русия - 27 на сто, следвани от Германия, Китай и Франция съответно със 7, 6 и 5 на сто, каза Путин, цитиран от ИТАР-ТАСС и БТА.. Путин подчерта още, че през миналата година Русия е подписала нови дългосрочни договори за доставка на въоръжения за 18 милиарда долара, с които общият обем на поръчките за износ е достигнал рекордно ниво от над 49 милиарда долара
http://dnes.dir.bg/news/orazhie-rusi...-16574440?nt=4
Това ли са великите достижения на путинска Русия?
Това са великите демократи САЩ
Тия дето са хвърлили атомни бомби над Япония /вероятно това е велик акт на демокрация/...
САЩ сега се бори за газови пазари но техния газ е шистов...