Икономика само с продажба на суровини не се гради............
Те май твърде много разчитат на газовите милиарди за да си пълнят бюджета....................................
А стандартът им на живот е в пъти по-нисък от този на американците..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, освен износ на енергоносители Русия произвежда автомобили, камиони, трактори, самолети, морски и космически кораби и доста други неща, освен оръжия, разбира се....
Все е някаква икономика. Е, не е като макдоналдсовата сандвичова и уолмартовската ширпотреб американска икономика, но все е нещо, нали така....![]()
Последна редакция от Bibco : 23-04-2014 на 15:18
Особено оръжията.Напразно ги слагаш на последно място. Те напоследък особено много се гордеят с производството си и износа на оръжия, даже четох че вече по износ средства за унищожение и смърт са заели второ място в света след САЩ............Е, освен износ на енергоносители Русия произвежда автомобили, камиони, трактори, самолети, морски и космически кораби и доста други неща, освен оръжия, разбира се....
Все е някаква икономика. Е, не е като макдоналдсовата и уолмартовската сандвичова американска икономика, но все е нещо, нали така....
Ама не и по нещо хуманитарно. Жанна Фриске, една от най-големите им поп звезди, лекува глиобластома в Маями, не в Санкт Петербург..........
И е жива, даже се подобрява, казват. Въпреки че глиобластомата е най-страшният, най-агресивният, най-зловещият вид тумор на мозъка. А нейният е бил в четвръти стадий неоперабелен Не съм убедена, че ако беше останала да се лекува в Петербург, още щеше да е.....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Почти съм сигурен, че в Маями Фриске я лекуват доктори-чифути, но с руски корен.Особено оръжията.Напразно ги слагаш на последно място. Те напоследък особено много се гордеят с производството си и износа на оръжия, даже четох че вече по износ средства за унищожение и смърт са заели второ място в света след САЩ............
Ама не и по нещо хуманитарно. Жанна Фриске, една от най-големите им поп звезди, лекува глиобластома в Маями, не в Санкт Петербург..........
И е жива, даже се подобрява, казват. Въпреки че глиобластомата е най-страшният, най-агресивният, най-зловещият вид тумор на мозъка. А нейният е бил в четвръти стадий неоперабелен Не съм убедена, че ако беше останала да се лекува в Петербург, още щеше да е.........................................................
Така е топ интелигенцията им е в САЩ и Западна Европа....................
........................
Чест им прави, ако са "чифути". Аз бих им целувала и ръцете и краката на тези доктори. Да оцелееш с глиобластома, при това неоперабелна............
Моят съпруг глиобластомата го отнесе точно три месеца след операцията.......
Прочети що за диагноза е това, после се подигравай на чуфутите!!! Че рискуваш да ме разяриш не на шега............
А другият ми коментар ще бъде, защо чифути с руски корени намират реализация в САЩ. Нали Русия скоро ще е първата циментирана свръх сила.......
Аз нарочно пуснах фишека с любимата ми тема с чифутите и ето, че ти се запали. Хайде Ива - споко - естественно, че евала за умението на лекарите да спасяват човешки животи, но тук за политика относно Русия си спорехме, нали така.Чест им прави, ако са "чифути". Аз бих им целувала и ръцете и краката на тези доктори. Да оцелееш с глиобластома, при това неоперабелна............
Моят съпруг глиобластомата го отнесе точно три месеца след операцията.......
Прочети що за диагноза е това, после се подигравай на чуфутите!!! Че рискуваш да ме разяриш не на шега............
А другият ми коментар ще бъде, защо чифути с руски корени намират реализация в САЩ. Нали Русия скоро ще е първата циментирана свръх сила.......
А ти се беше зарекла да не го правиш - поне с мен...![]()
Уцели много лош повод да ми пускаш фишека с чифутите.Аз нарочно пуснах фишека с любимата ми тема с чифутите и ето, че ти се запали. Хайде Ива - споко - естественно, че евала за умението на лекарите да спасяват човешки животи, но тук за политика относно Русия си спорехме, нали така.
А ти се беше зарекла да не го правиш - поне с мен...
Рукинята с "чифутска" фамилия се лекува с надежда да оцелее от най-зловещия вид мозъчен тумор в САЩ, не в родината си. Засега и оцелява. Моят съпруг си отиде от същия тумор, независимо от операцията, само за три месеца............
Лош повод да се майтапиш с чифутите си намери................ Всичко е политика! Защото всички аргументи се използват, когато стане дума за политика....................
Не дейте така с тея ора бе. Едно време имах гадже от избрания народ!