нЕма да помогне.........Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) реши да увеличи числеността на наблюдателската си мисия си в Украйна до 500 души, за да осигури изпълнението на женевските договорености, постигнати на 17 април от външните министри на Русия, САЩ, ЕС и Украйна.
Read more: http://europe.actualno.com/OSSE-shte...#ixzz2zhs3idnl
Лавров е заявил, че Русия е готова да действа като в Грузия.
Сега нагнетяват напрежение, за да имат оправдание да нахлуят с войските ...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кой стои зад размириците в Донецк?
Полицията в района на Донецк е купена - или поне така твърди Юрий Луценко, бившият вътрешен министър в правителството на Юлия Тимошенко. А купувачите са...фамилията Янукович и руските тайни служби ФСБ.
http://www.dw.de/%D0%BA%D0%BE%D0%B9-...%BA/a-17576297
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А стига де, Бибко...........Кой стои зад размириците в Донецк?
Полицията в района на Донецк е купена - или поне така твърди Юрий Луценко, бившият вътрешен министър в правителството на Юлия Тимошенко. А купувачите са...фамилията Янукович и руските тайни служби ФСБ.
http://www.dw.de/%D0%BA%D0%BE%D0%B9-...%BA/a-17576297
На мен сума ти постове ми изтриха заради копи-пейст, щото нямало мои лични коментари. "И без това всички четeм новините", така ми каза Priveleg.
Хайде дай коментар на събитията, ама твой. Иначе новините, дето ги пускаш, всичките съм ги чела..................![]()
Е, какво да правя като ти ставаш с 7-8 часа преди мен!?А стига де, Бибко...........
На мен сума ти постове ми изтриха заради копи-пейст, щото нямало мои лични коментари. "И без това всички четeм новините", така ми каза Priveleg.
Хайде дай коментар на събитията, ама твой. Иначе новините, дето ги пускаш, всичките съм ги чела..................Аз сега пия сутрешното си кафе и чета новините, като ги споделям с вас
![]()
Ти поне си по-близо до хамериканците , не се ли чува нещо тамАз сега пия сутрешното си кафе и чета новините, като ги споделям с вас![]()
![]()
нас тези новини ни вълнуват повече
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Мен ме вълнува защо хЪмерика и кЕнада, само нас и брате румънеско не ни бръснат за слива. И не се ползуваме от безвизов режим, както останалите юрЪпи!!!
Никога не съм против новините. Ама трябва и да се коментират, все пак. Пускаш новина, казваш си мнението, и то не по-малко от един ред. Споделям изискването на Privelege, което той беше любезен да ми обясни. Стриктно го спазвам, щото не ща да ми трие коментари.. Ама не е справедливо изискванията към различните потребители да се разминават, нали.............![]()
Един от най-близките до Путин ръководител,не изглежда доволен от методите на вожда.................
http://www.sedmica.sliven.net/index.php?id=138130
То Лукашенки си е и малко тарикат. Хитър политик.Един от най-близките до Путин ръководител,не изглежда доволен от методите на вожда.................
http://www.sedmica.sliven.net/index.php?id=138130
.................................................. ...........................![]()
Ще направя един дълъг коментар на канадските и американски медии за да мирася Ива, че нещо липсва в моите постинги:
Това, което виждам и слушам тук е, че Западът няма ясна представа какво става между Украйна и Русия и как този конфликт би могъл да се реши. Повтарят се стандартни клишета от рода на нарушаване на международното право, правата на териториална цялост и прочие либерално-демократични псалми, най-различни коментатори се пенят да доказват колко правилна е позицията на нелегитимното правителство в Киев и това е почти всичко.
Е, разбира се и това, че Путин е диктатор, а Русия отново е оста на злото...също като при Рейгън преди 35 години...
Но какво ви разказвам - вие гледате същото по българските медии - аз нали и тях гледам та мога да сравнявам...![]()
Последна редакция от Bibco : 23-04-2014 на 13:52