Туй, кокаляците не са инвестиция - само ценно място заемат у гърненцето ...
Ич не ги пущам аз вътре, има къде-къде по-ценни работи дет да са турнат там ...
И бобец требе да си има - арабийската ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
То за туй моято гърненце е голямоима къде-къде по-ценни работи дет да са турнат там![]()
![]()
инък и наденички съм слагал , пак става супер
Експерименти трябва да се правят![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Псолютно та подкрепям за експериментите ...
И аз се на голямото гърне налитам, ма жената ми го крие, че после цяла седмица требело само туй да ядем, ... пък то на мен не ми омръзва, ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Че тя твойта жена трябва да е доволна......Да готви веднъж седмично......
Аз в каквото и гърне да сготвя, повече от 24 часа манджа не се задържа в него...Ма и туй е много.....
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имаш голяма банда явно![]()
![]()
тука каквото и да остане , отива при кучето
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Е не може цяла седмица децата само една манджа да ядат, ше ме уволнят дисциплинарно от къщи ...
На мен не ми пречи, ама не става ...
За туй аз си дояждам, квото остава, пък на тях - пресни манджи им се правят всеки ден и така ...
Най-обичам да дояждам пица аз![]()
![]()
сякаш даже е по-вкусна ку е останала от предния ден
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Въйййщот кучето по презумпция още при готвенето има запазена порция, че даже и две![]()
чувал съм за хора дето им готвят .....
![]()
![]()
Ама то за това са отпадъците и кучешката храна![]()
![]()