Уууу , ... и аз съм му голям фен, ям го сякакво по сякакви начини приготвено, ... пък кат са замисля - и не приготвено ...
Само го мразя, кат требе да падам отгоре му с парашутя, ... че много боли после пущината и ти праи синки ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Аз не обичам зеле, но изглежда вкусно.Който не е ял укрански борш с червено цвекло, месо и зеле, той не е ял истински засищаща зимна супа.....
Това ни е любимата зимна супа у дома. Само като им спомена и всички се облизват като гладни котки...........![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-вкусната зимна супа, която някога съм опитвала...........
Акцентът е на цвеклото, но се добавя зеле, картофче, лук, моркови, доматен сок или доматено пюре за киселинка.
И месо с кости, които пускат бульон.
Застройва се с квасена сметана, но може и с нашенско гъсто кисело мляко.........
Ох....... прияде ми се борш..........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Зимно ... боб чорба със сланинка и люта чушка![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
masta (23-04-2014), Emil Enchev (23-04-2014)
Баш пък чорба от чукундур.................
предпочитам си едно люто шкембенце..........................![]()
Emil Enchev (23-04-2014)
Брех, туй цвекло по- вкусно от него няма като ви слушам как се превъзнасяте.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Боб чорба със сланинка.........
И като си я сготвя и сервирам, всички да гоним с лъжицата зрънцата бобец из чинията........
Четох в руските кулинарни сайтове, че истинският украински борш трябва да е толкова гъст, че потопен в тенджерата, черпакът да стои изправен.
Пробвах........ вярно стои...... когато зеленчукът да е достатъчно количество и правилно нарязан......![]()
![]()
Трябва , трябва![]()
храната трябва да се хвали
![]()
![]()
![]()
И да се опитва различни манджи всеки път![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Нали знаеш, Barabata, "О вкусах не спорят"............
Но на трапезата има място и за шкембе чорба, супа топчета, за пилешка супа, че даже и за боб чорба........
Колкото по-разнообразно, толкова по-добре..........![]()
Barabata (23-04-2014)
Боб чорбата я обичам аз като има вътре цели мръвки![]()
![]()
![]()
тъй кокал да е и да си пада само месцето
![]()