ем то затварянето на българската централа нъл точно с таз цел бешеили аз съм се объркал само
и отделно забатачването на Белене вече и там мильонете дет се оскъпи...
![]()
![]()
![]()
ем то затварянето на българската централа нъл точно с таз цел бешеили аз съм се объркал само
и отделно забатачването на Белене вече и там мильонете дет се оскъпи...
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз като ги знам турците какви са строители с първото земетресение ще има облаци с формата на гъба
Ама щом имат желание да се пробват можеш ли ги спря
що не си натискат задниците и не си купуват ток???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
щот са пиндерази и предпочитат чуждите задници да натискатколкот и да е неприятно да го признаем гледайки към европейското съюз заставаме с гръб към тях, което не е особено умен ход, имайки предвид тез им настроения
![]()
![]()
да ни дадат пари да постоим Белене и ще им обещаем, че без ток няма да ги оставим..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
на първо време предлагам на дпс-то (представителите им в България) да се даде на всеки член индивидуален електрически стол и да им се дадат по 20 киловолта поименно на всеки![]()
![]()
![]()
аз лично съм готов да платя за изразходваната ел. енергия от тези столове.. за да не вкарвам в преразход държавата..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Отгоре няма да паднат тия пари иначе ние Българите все така сме Свикнати някой да ни дава ............![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
аз същодаже и няколко стола съм съгласен да закупя и да ги предоставя на другото бкп
като седнат всичките по веднъж може и на останалите партии да се предоставят
![]()
требе да започнем да събираме дарения от гражданите за тази дейност.. на привържениците на Боко ще казваме, че ще пържим Станишчо и Местанчо.. на левите ще казваме, че е за Боко..
баречето може да организира туй нещотамън да го заобича още повече народа и да го остави последен за столовете
и той доволен - и ний доволни
![]()
![]()