не толкова, че съм ги изкарал сам, колкото, че съм ги взел от устата на някоя Акула.. това голям кеф ми носи..то най-добре така, сам да си изкарваш доходите и да знаеш че ще са относително постоянни
не толкова, че съм ги изкарал сам, колкото, че съм ги взел от устата на някоя Акула.. това голям кеф ми носи..то най-добре така, сам да си изкарваш доходите и да знаеш че ще са относително постоянни
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
кът се вземе от някой голям наистина удовлетворение носиособено па ку става въпрос за мошеници и крадци на едро
или па за дупетати някакви или друг вид политици
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трябва тъй кът имаш някакви доходи , то и малки дори![]()
следващите веднага да се инвестират у нещо което да може да носи допълнителни
И така със всяка следваща стъпка да се става богат![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
за сега инвестирам само в пиене.. ама ако почна да изкарвам повечко, ще инвестирам и в нещо дето носи доход..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
едва ли е точно от устата на някоя голяма акула взето
по скоро от някоя друга дребна риба
----------
то само в пиене много семпло да го кажеш![]()
ами хапвене, женици , няма ли...................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Или може би на няколко по-малки в случая![]()
![]()
щото няма как да излапаш някой който е по-голям от теб
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
въй досега не съм чул някой от детска градина да го изгонят
виж от училище , случаи има многоявно много луд си бил като малък
![]()
сега гледам че това е темата за Русия, пък ние какви работи обсъждаме тук
някой може наситина да пише за Русия и от нас не може да се вреди
----------
е сигурно могат , ама аз не бях чул за такъв случай.................................................. .................................................. .................................................. ....
бе толкова кретенчета има по света та е нормално да има и изключени...........