Форекса си е много дабра занятие. Важното е да влезеш в ритъм. Че сметката постоянно да набъбва.
Форекса си е много дабра занятие. Важното е да влезеш в ритъм. Че сметката постоянно да набъбва.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (15-04-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
trymetryme (28-04-2014)
Напълно съм съгласен, не всеки месец можеш да печелиш по много, но ако изградиш един постоянен процент на печалба за месеца, може да ти е напълно достатъчно. Но колкото повече пари имаш, толкова повече пари правиш.
Форекса е чудесен начин за изкарване на пари и можеш да живееш без началници работно време и всичките ограничения които ти носят постоянната работа peace:
http://www.wikihow.com/Be-Sure-to-Live-the-Good-Life 25 добри стъпки , за един добър живот
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
D-12 (16-04-2014), trymetryme (28-04-2014)
Да бъдеш успешен трейдър означава да приемеш пътешествието към успеха като маратон, а не като спринт. Ако наистина сте участвали в маратон обаче, знаете колко развълнувани се чувствате на старта и как енергията пада на 20-ия километър, когато ви се струва, че не можете да направите и крачка повече, пише "Мениджър Нюз".
Пътят на трейдъра е също толкова тежък. В него има ясно изразени върхове и спадове.
Сп. Entrepreneur представя 10 вдъхновяващи цитата, които ще ви помогнат да се мотивирате, за да преминете през трудните отсечки.
„Като се проваляте в подготовката, се подготвяте да се провалите.”
- Бенджамин Франклин
„Качеството не е действие, то е навик.”
- Аристотел
„Трябва да бъдете особено настоятелни, когато искате да постигнете най-доброто, на което сте способни. Открийте всичко, което не е наред, и го поправете.”
- Елон Мъск
„Смятам, че провалът не е нищо повече от начина, по който животът ни напомня, че сме се отклонили от правия път. Моята нагласа към провалите не е свързана с резултата, а с опасността от това изобщо да не опиташ.”
- Сара Блейкли
„Най-ценното нещо, което може да направите, е грешката – нищо не можете да научите от това да бъдете постоянно съвършени.”
- Адам Озборн
„Предприемачеството е последното убежище на пакостливия индивид.”
- Натали Клифорд Барни
„Вие не сте своето резюме, вие сте вашата работа.”
- Сет Годин
„Обичам да мисля на едро. Ако изобщо възнамерявате да мислите, нека бъде в големи мащаби!”
- Доналд Тръмп
„Времето ви е ограничено, затова не го губете, като живеете нечий чужд живот. Не попадайте в капана на догмата, което означава да живеете с резултатите от мислите на други хора. Не позволявайте на шума от мненията на околните да удави вътрешния ви глас. И най-важното – съберете смелостта да последвате сърцето и интуицията си.”
- Стив Джобс
„Преследвайте визията, не парите. Ако го направите, парите ще започнат да преследват вас.”
- Тони Хсие
D-12 (28-04-2014), trymetryme (28-04-2014)
D-12 (28-04-2014)
Стив Джобс го е копнал от мен това есе на тема "да живееш чужд живот", но все пак поздравленияДа бъдеш успешен трейдър означава да приемеш пътешествието към успеха като маратон, а не като спринт. Ако наистина сте участвали в маратон обаче, знаете колко развълнувани се чувствате на старта и как енергията пада на 20-ия километър, когато ви се струва, че не можете да направите и крачка повече, пише "Мениджър Нюз".
Пътят на трейдъра е също толкова тежък. В него има ясно изразени върхове и спадове.
Сп. Entrepreneur представя 10 вдъхновяващи цитата, които ще ви помогнат да се мотивирате, за да преминете през трудните отсечки.
„Като се проваляте в подготовката, се подготвяте да се провалите.”
- Бенджамин Франклин
„Качеството не е действие, то е навик.”
- Аристотел
„Трябва да бъдете особено настоятелни, когато искате да постигнете най-доброто, на което сте способни. Открийте всичко, което не е наред, и го поправете.”
- Елон Мъск
„Смятам, че провалът не е нищо повече от начина, по който животът ни напомня, че сме се отклонили от правия път. Моята нагласа към провалите не е свързана с резултата, а с опасността от това изобщо да не опиташ.”
- Сара Блейкли
„Най-ценното нещо, което може да направите, е грешката – нищо не можете да научите от това да бъдете постоянно съвършени.”
- Адам Озборн
„Предприемачеството е последното убежище на пакостливия индивид.”
- Натали Клифорд Барни
„Вие не сте своето резюме, вие сте вашата работа.”
- Сет Годин
„Обичам да мисля на едро. Ако изобщо възнамерявате да мислите, нека бъде в големи мащаби!”
- Доналд Тръмп
„Времето ви е ограничено, затова не го губете, като живеете нечий чужд живот. Не попадайте в капана на догмата, което означава да живеете с резултатите от мислите на други хора. Не позволявайте на шума от мненията на околните да удави вътрешния ви глас. И най-важното – съберете смелостта да последвате сърцето и интуицията си.”
- Стив Джобс
„Преследвайте визията, не парите. Ако го направите, парите ще започнат да преследват вас.”
- Тони Хсие, но се надявам написаното от него да не е само плод на отегчението от твърде дългия път на завръщането му от Тибет
, ....а останалите мисли са тип онези идиотска устойчивост на невеляшките - сякаш малко безсмислено е това клатене на едни и същи мисли в главите си: за изграждане, възходи и падения и все безкрайни стълби за качване пред погледа им, но дано поне им остане време, а и да се досетят, че могат да се порадват поне на залеза си по свой си начин ....- сещаш се за онези играчки дето и те не знаят защо стоят прави, мен лично ме съмнява една невеляшка да не иска да направи нещо по различно от това да стои стоически права, което ме навежда на мисълта, че може да се крие и страх зад тази привидна упоритост на невеляшките.
Весели празнични дни!
albagpipe (18-04-2014), trymetryme (28-04-2014)
Novak (18-04-2014), D-12 (28-04-2014), trymetryme (28-04-2014)
Весели Празници и успешни делнициСтив Джобс го е копнал от мен това есе на тема "да живееш чужд живот", но все пак поздравления, но се надявам написаното от него да не е само плод на отегчението от твърде дългия път на завръщането му от Тибет
, ....а останалите мисли са тип онези идиотска устойчивост на невеляшките - сякаш малко безсмислено е това клатене на едни и същи мисли в главите си: за изграждане, възходи и падения и все безкрайни стълби за качване пред погледа им, но дано поне им остане време, а и да се досетят, че могат да се порадват поне на залеза си по свой си начин ....- сещаш се за онези играчки дето и те не знаят защо стоят прави, мен лично ме съмнява една невеляшка да не иска да направи нещо по различно от това да стои стоически права, което ме навежда на мисълта, че може да се крие и страх зад тази привидна упоритост на невеляшките.
Весели празнични дни!
Така ме замисли сега, че се чудя какво да кажа
Сравнението с неваляшките ме ковна, наистина
Но на мен пък ми се появи в съзнанието един пумпал ...който се върти като луд, но все под въздействието
на чужда ръка иначе кротува ...
докато неваляшката може да бъде разклатена от някого, но твърдо си защитава позицията да е гордо изправена
Да спирам с мислите, че ще взема да родя някоя и после, какво ще правя с цитатите наготово![]()
trymetryme (28-04-2014)