Напълно съм съгласен, добре облечения винаги има предимства.Добрият външен вид е важен за професионалното развитие на мъжа
Напълно съм съгласен, добре облечения винаги има предимства.Добрият външен вид е важен за професионалното развитие на мъжа
Бе той добрия външен вид е важен не само за професионалното развитие на мъжа.
А кецките се смятат за класика в определени среди.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
trymetryme (15-04-2014)
И зъбите трябва да са поддържани, и ушите да са чисти и без косми, и носът да е обезкосмен и сух, и веждите подравнени, и косата (ако е останала) да е в прилежен вид......всичко друго е:
money, money, money,
must be funny
in the rich man`s world
За тези които не разбират английски, превеждам:
Мъни, мъни, мъни!
Животът е пари!
Мъни, мъни, мъни!
И хубави жени!
![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
emoyambol (14-04-2014), trymetryme (15-04-2014)
Всичко е пари, някои казват, че парите не носят щастие, но без тях си загубен.
D-12 (15-04-2014)
Казват го тия, дето нямат пари или ги мързи да си изкарат такива. Какво е щастието - да си здрав както ти, така и семейството. Да пътуваш и разглеждаш различни кътчета от света. Да се събираш с роднини и приятели. Да упражняваш хобито си......за всичко са необходими пари. Така е устроено обществото ни и трябва да се съобразяваме
Аз да си изкарам парички и да си щастливувам с тях! Другите аскети нека се заблуждават![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
emoyambol (15-04-2014)
Доста статистики има , които казват че богатите живеят по-дълго и по-добре от бедните.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Бедните да го дух.. е казал императора. Много обичат да го цитират.
Ако не са лесно спечелени (от тото или с измама например), а заслужени парите със сигурност носят и удовлетворение.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (15-04-2014)
Нещо сходно ми се завъртя в главата днес, докато пътувах към работа и разглеждах какви мърльовци махат крачоли по тротоара или карат изгнилите си коли, докато пушат вътре и си хвърлят буклуците през прозореца. Синът ми ме попита: - "Този защо си изхвърли боклука (явно найлоновата обвивка на кутията от цигари) през стъклото на колата?" (колата му беше някакъв мръсен трошляк) Отговорих му: " Защото е прост, беден и неграмотен глупак, тате! С такива дори не трябва да говориш!" и продължих пътя към градината.
Вероятно се получава нещо като естествен подбор - Които имат акъл и пари, ще живеят здравословно и дълго. Останалата паплач ще пуши, пие, ръфа чипс, полуфабрикати, ще лежи пред телевизора и няма да спортува, ще катастрофира със старите си коли, ще мръзне и гладува през зимата, ще виси по аптеките за скъпи лекарства с намаление, които дори и не действат и така поетапно на тези паразити ще се редуцира бройката. Жалкото е че успяват бързо и много да се размножават и количеството компенсира качеството![]()
Някак си за да ти се даде и ти трябва да дадеш на живота. Не може да чакаш всичко на готово. Отделянето на време във форекса, за някои може да е загуба на време, но за други инвестиция за в бъдеще, защото с опита ставаш все по-добър и повече пари правиш. Разбира се, че не всичко в живота е форекс, затова винаги трябва да отделяте време и за други неща.
D-12 (15-04-2014)