Вече се наблюдава такава тенденция
на увеличение на сивия сектор .................................................. ..................
Вече се наблюдава такава тенденция
на увеличение на сивия сектор .................................................. ..................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Много работодатели могат да осигуряват хората си на доста по-високи заплати , но се възползват от ниската МРЗ в страната ..............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това е проблема,че карат насила дребния бизнес,където повечето са самоосигуряващи се да плаща повече,а никой не ги пита колко изкарват.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо ли, и ние с един приятел имахме малка фирма, но държавната машина ни задуши бързо-бързоСпоред мен трябва по някакъв начин да се облекчи режима за малките фирми с обороти до 50 000 лв.
Не мисля че е нормално да сме под общ знаменател с Мтел ( примерно )
![]()
Това не е голямо увеличение и сигурно е възможно .................................................. .................................................. .............................................КНСБ поиска миналната заплата да е 50% от средната
КНСБ не гледа с добро око на идеята за изравняване на възрастта за пенсиониране за мъжете и жените. Минималната заплата спокойно може да стане 400 лв.
http://money.bg/news/id_842133489/%D...B0%D1%82%D0%B0
А има и много на ръба. И най малкото повишение на заплатите ще ги принуди да спрат производството.
Има и много хора в тежко финансово състояние и всеки допълнителен лев е глътка въздух...
Ако някоя фирма не може да си го позволи значи си има други проблеми но не е проблема в прекалено високите доходи на работещите...
То при нас има ли някой дето да не е поне с единия крак у сивия секторВече се наблюдава такава тенденция
на увеличение на сивия сектор![]()
![]()
аз поне не съм чувал чак за толкова честни
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ясно е , че целта беше да съсипят дребния бизнес
и всичко да се концентрира в ръцете на големите ........................
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Така е, и на куц крак държавата съществува,а смятай ако всичко е изрядно какво ще е тукТова е като в "топлофикация" 70 % не си плащат сметките, но те още не са фалирали
![]()
Ако на мен 70 % от клиентите не ми платят отдавна на съм затворил![]()