Колега, не знаеш ли ,че никой не пита дали ти се играе ......![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=QAanzLABgOc![]()
![]()
![]()
Колега, не знаеш ли ,че никой не пита дали ти се играе ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Лошо е когато се опитваш да си оригинален и в същото време оригиналността не съществува в твоя ум и нрав.Колега, не знаеш ли ,че никой не пита дали ти се играе ......![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Въй , туй ще да са бая сериозни мисли![]()
![]()
![]()
тука по темите може да засечеш едни таквиз хапченца за щастие , пробвай ...
Ще ти се отразят добре![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Я в тоя сериозен дух кажете какви сделки сключихте днес, от кои нива, защо и накъде.. че от разни весели хапченца навред из темите вече се препъваме в тях, та може и да се спънем даже...
ама иначе на някои явно им се отразяват добре - само дето са сгрешили форума с форум за песни, филми и дървени философии - тъпи плямпала се навъдиха с лопата да ги ринеш, само че трейдърите почнаха да изчезват един по един...
та форекса хазарт ли ви е или трейдинг - да си дойдем на темата - или само драскане за бонуси (които така или иначе няма да знаете как да ги търгувате)???
Последна редакция от Eli2356 : 16-04-2014 на 17:03
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ели, за всеки е различно. За едни е само писане за бонус, за други е търговия, за трети вероятно е стратегия, за четвърти е начин на живот ... вероятно има още много видове, които не се сещам, а и няма смисъл да изброявам. За мен конкретно - тъй като съм нов във форума - аз си предлагам услугите. Ако някой има идеи за търговия, които са се доказали или пък смята че си струват труда и времето да ми пише било то на ЛС или направо тук за д а ги автоматизирам и да се тестват по-лесно. Една да излезе - супер за всички насКолкото до сделките ми днес - снощи имах вечерта една дълга и една къса на евро долар, но днес нищо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На горе сме при еур/дойлер и бранска/дойлера![]()
![]()
Но май няма да става тая дето я мислим![]()
![]()
![]()
![]()
Каква я мислим ? Аз не мисля че ще задържи дълго тези нива. Прекалемно е вече. Мисля средата, най късно края на май да се върнем на нормалните според мен 1.48-1.49 лева за долар
bakop а индикаторчета можеш ли да програмирашАко някой има идеи за търговия, които са се доказали или пък смята че си струват труда и времето да ми пише било то на ЛС или направо тук за д а ги автоматизирам и да се тестват по-лесно.
.................................................. ......
Стига ва1.48-1.49 лева за долар![]()
Ми ти знаеш ли къде трябва да отиде ,че да е толкоз цената![]()
![]()
кът че ли иска да ходина на 1.25 още тоя месец
![]()
![]()
![]()
тез нива требе у темата за уйродойляра да се обсъждат, а тука имаме много по-важни въпроси да отговарямеа именно: форекса хазарт ли е и хазарта непобедима карта ли е
![]()
![]()
Barabata (16-04-2014)