Да и аз не разбрах, за кого точно се говори. Но може да изгрее отново като феникс![]()
![]()
и отново да се похвали с успехи във форекса.
![]()
Да и аз не разбрах, за кого точно се говори. Но може да изгрее отново като феникс![]()
![]()
и отново да се похвали с успехи във форекса.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми може и в bg-mamma да си правим компания - и там същата работа - от пиле мляко имаИстината е,че - да,не виждам напоследък в какво се е превърнал форума!Но да кажем,че тва "движение" съм го предвидил,иначе надали щях да се преселя в БГ-мама и броят постове от над 8, падна до към 2 на ден ....
А добрите трейдъри е субективно понятие по подобие на красивите жени (красивите мъже). т.5 от Правилата за търговия на Инстата е приложима във всички бъкети и това кара "добрите" да кацат от цвят на цвят с надеждата,че ще уловят най-добрия мирис (разбирай - условия за търговия).Затва по-добрите трейдъри знаят,че първичното е бъкета,а вторичното е търговията! И оттам вече тръгват аномалиите за форуми,бонуси,поведение и пр. заедно с тълкованията.
На теб ако все пак ти трябва трейдърски контакт си раздай скайпа на няколко твои човека и си контактувай през него във взаимно-удобно време! Твърде вероятно е да получиш по полезен контакт (но без 30 стинки на пост...) отколкото 1 час да четеш глупост след глупост хабейки нерви и време.
разликата е че тук има нещо и за форекс, така че не мога да изключа тоя форум от изявите ми.
Иначе за чисто трейдърско, безкористно общуване и скайп върши много добра работа.
Казах по-напред - нямам против приятните общи разговори тук, дразня се само като видя някои хора да прекаляват с простотиите и глупостите, иначе си ми харесва.
Последна редакция от Eli2356 : 16-04-2014 на 22:32
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Така е, но в bg-mamma не ти дават по 30 цента на пост. Там можеш да намериш каквото друго се сетиш, но когато искаш да си поговориш малко за форекса и да изпуснеш малко пара между сделките си мисля, че тука си му е мястотоПлюс, че някои теми са си чисти за споделяне на общо мнение и приказки, а не толкова за търговията
.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За всички чудещи се и изпуснали предисторията: дадох прост пример как на един колега, сериозен трейдър според мен, му стана скучно да чете флууд напоследък и изтъкна че се оттегля заради това. не е единствен, но не мога да цитирам всичките.
ЦЪК
ПП Хайде вместо "сериозен", коригирам го на "умел и споделящ добрия си опит", че то уж всички сме със сериозни намерения.
----------
Така е.Така е, но в bg-mamma не ти дават по 30 цента на пост. Там можеш да намериш каквото друго се сетиш, но когато искаш да си поговориш малко за форекса и да изпуснеш малко пара между сделките си мисля, че тука си му е мястотоПлюс, че някои теми са си чисти за споделяне на общо мнение и приказки, а не толкова за търговията
.
..................................
Последна редакция от Eli2356 : 16-04-2014 на 22:26
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz