Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, и? Поредната житейска история.Не виждам какво драматично намирате в случая.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Малко пиар и да става интрига.Нищо ново под слънцето,нещата се повтрят и преди 1000 години го е имало това,ама се чудя на тез дето постоянно откриват топлата вода,няма ли да се уморят вече![]()
Бате Жоро, така е! Това си е най-обикновена история, стига да не твоя гръб. Но пък ти ми изглеждаш доста корав и през подобна ситуация навярно би преминал с лекотата , с която би преминал, с чаша ракия, през порция шопска салата.
Иначе тъпотата на редактора не може да се отрече – съсипал е добрата история, допускайки прекалена обстоятелственост. Чудех се защо го е направил. Навярно се е опитал да предаде на никому ненужната история малко софткор визия, но пък на мен от битовизми ми спада .... интереса.
Ами снимката. Добре беше, като си говорим в детайли за историята и снимката да беше подбрана по-добре. Сега я гледам. Някой там решил, като скрият лицето на модела, видиш ли аз заблудения читател ще си помисля, че това е тя и съвсем ще ми го затвърдят, интереса, чак до там преди лягане да потретя мотивиращо прочита на историята .
Иначе, аз бих сложил снимка на руса, дето потника й всеки момент ще изпращи. С потно тяло изразяващо тежко и продължително натоварване, сякаш току-що е спряла заработката си, колко да даде интервюто и след това пак ..... и лицето не бих го крил, за да не спестя влажния и изтерзан поглед на труженичката, напомнящ тежкия кравешки погледа на кравата Сивушка от „На браздата“, който би засилил допълнително непоносимостта на съдбата й. Това бих направил аз, ако трябваше да предам драматизъм на иначе толкова обичайната житейска ситуация .
--------------------
пп
На тези които са чели и почувствали „На браздата“ се извинявам.
komardji, ти разкажа една моя история. Значи, жената измислила някакви ремонти в къщи да правим. Местене на мебели, нив интериор и разни там глупости. Аз бях против през цялото време. Но жените винаги се налагат и постигат своето си. Значи изстреляхме децата на къщата, при старите и почнахме. Цял ден хамалогия. Получи се нещо. Но аз не свалям киселата си физиономия от лицето през цялото време.
Вечерта жената за да омекоти камъните, почва да подрежда спалнята, малко интимна обстановка. Едно друго..
Аз се правя на разсеян и си работя нещо в кухнята. Жената пачва да прави разни знаци и да ме привлича към спалнята.
Почвам да си мисля как да я срежа....
"-Бе я ми се махай от главата! Дърта жена, един е....ч не можеш да си намериш, мен ще мъчиш!"
Можеш да си представиш каква и бе физиономията. В първя момент очете и щяха да изскочат.
Но нали си ме познава, и веднага ме разбра. Избухнахме и двамата в смях!![]()
anonimen komardjia,
ами добро ти е сравнението с „На браздата“ ...има много мъдрости за брака в посока - два вола които трябва да вървят един до друг за де е браздата, както трябва...или за чифт обувки...
и аз си замълчах снощи, подкрепяйки мнението на GGBG...така написано може би ще е вървежно в някой жълт вестник ...не, че и на другите вече им остана нещо друго освен да
залагат на подобни съчинения...![]()
Бате Жоро ... видимо контролираш положението
---------------
Алба,защо когато човек попадне на подобна статия, трябва мъдро да подхожда към нея ... да й прави всевъзможни анализи: колко тъпа била, колко бездарна , колко не знам си каква.
Винаги съм се чудил, защо това са най-честите коментари под подобни статии.
.... сякаш се получава опит за изпъкване на мъдростта ни, на фона на статията .... защото навярно е лесно, с оглед на нивото й.
От вчера ме сърби лявата ръка много ще печеля тази седмица сигурно доста
това е признак че ще има долари в ръката![]()
Защото има и едни такива хора дето си ползват кофите (това знаеш от кого прихванах) и ползвайки ги неизбежно залитат от мъдрост в мъдрост
---------------
Алба,защо когато човек попадне на подобна статия, трябва мъдро да подхожда към нея ... да й прави всевъзможни анализи: колко тъпа била, колко бездарна , колко не знам си каква.
Винаги съм се чудил, защо това са най-честите коментари под подобни статии.
.... сякаш се получава опит за изпъкване на мъдростта ни, на фона на статията .... защото навярно е лесно, с оглед на нивото й.
По чудно ми е може ли такъв мъдреещ човек да попадне в такава ситуация - имам предвид хрумката ...едва ли се е случило това ...да ме пращава Недялко
дето не е усетил какво се случва в пазвата на жена му ...уф, на това не му е тук мястото ...![]()