да де.целият уиндоус екс пи е 7 мил. реда. седмицата е 3-4 пъти по голяма. значи търговската програма е колкото една седмица![]()
машините са 26 на брой с 4 ядрени процесори. къде тука видая майтап. освен в една пропусната запетайка ?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
gazaro (29-06-2012)
Напълно те разбрах. Но виждам, че си изключително далеч от действителната търговия.Олег,ти май нищо не си разбрал от туй дето съм отделил време да пиша,но щом на теб не ти върши работа ,няма проблеми,гони си пробивите .
Колкото и да се опитваш да ми промениш начина на търговия няма да успееш.Нито искам да се уча нито пък да знам повече.Зяпането на графиките ми е напълно достатъчно,и то вече не е зяпане,само един бърз поглед.Нищо друго не ми трябва и един прост календар
То е ясно, че няма нищо да променя. То не може. Щом и сам казваш: Нито искам да се уча нито пък да знам повече, то е излишно да се говори каквото и да е.
Това е основната грешка,щот е тема за грешки.И защо вярваш на другите повече отколкото на себе си?Ще ти отговоря,защото не сме подтотвени за туй начинание.Това е като отидеш на изпит и знаеш,че малко си чел,или не се научил и не се чувстваш вътрешно подготвен и търсиш други варианти,да препишеш например,но не си сигурен,че този от който преписваш и той знае
----------
Олег се е превърнал в машина Комарджи,той е далече от чувствата и мислите,нещо като МатрицатаОлег а ти замислял ли се, че не всички са като теб във вземането на решение - ползването на сърцето извън функциите му на анатомичен орган си е характерно за немалко хора и един такъв човек малко трудно би следвал правилата просто ей така, защото някой ги е кръстил правила. Контрола на чувствата: съмнение и очакване, е ключовия момент, който няма как да се случи при човек със въображение просто мислейки си за правилата. Предполагам разбираш, че не отричам твоя начин на мислене.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe (29-06-2012)
щото и за преписването си требе наглостТова е основната грешка,щот е тема за грешки.И защо вярваш на другите повече отколкото на себе си?Ще ти отговоря,защото не сме подтотвени за туй начинание.Това е като отидеш на изпит и знаеш,че малко си чел,или не се научил и не се чувстваш вътрешно подготвен и търсиш други варианти,да препишеш например,но не си сигурен,че този от който преписваш и той знае
и пусти страх да не ме хванат ...но поне докато си пишех пищовите се подготвях брилянтно![]()
Теория на вероятностите,може би имаш предвид,"пазарят е прост,но не за прости хора"![]()
У шестък е наистина най-прост,там само едене,пиене те тия три неща
П.П.Алба,един въпрос,какво ти пречеше днеска преди обед да пуснеш една къса и от ТА и от ФА и от ПА,се си беше за къси,имаше нива,които трябваше да се посетят,какво сложно има щом не ще нагоре и се опъва,логиката сочи да пробваме надолу
![]()
RyMu (29-06-2012)
имах къса но от предната нощ на пауда
еврото нещо като леко момиче ми иде
всеки го пощипва
и аз понякога де![]()
Аз не претендирам,че искам да съм близо и навътре в действителната търговия.Признавам си,това е доста далеч от моето ежедневие и няма нищо общо с моята търговия,която е базирана изцяло на лично мои съображения които нямат нищо общо със теорията за поведението на пазарите,нито пък със действителното им такова.Използвам главно технически и стаистически анализ.
Гъзро, благодаря ти за цитата, с който ме подсети да маркирам незабележимата граница между теорията и практиката.Иначе казано, голяма моя грешка е, че вярвам повече на други, а не на себе си. Най ми е криво, като установя, че моето мнение си е било правилно, а пък аз го пренебрегвам.
Границата между практика и теоретика е в думите табу, които практика си е наложил. Лафове от рода на: "правилно/неправилно", "знаех си", "липсва ми увереност", "анализа ми е бетон" са най-често използваните от теоретиците, водещи до хронични дълбоки пропадания в балансите им, наред с неунифицираното им поведение . Да вземе дори "правилно/неправилно", за практика това понятие е обвързано с параметрите на сделката, които той е преизчислил през състоянието на баланса си и неправилното произтича от пораженията които биха настъпили за баланса му, без да се прехласва от самата теоретична постановка която например казва "Флага махал на обратно" ...... както ида е ..... Лек ви ден!