Дали е за добро или лошо трудно е да се каже със сигурност
говоря само за идеите които има ако идеите са му по-мили от живота и има властта в ръцете
смятай че за един месец ще ги смачка всички цялата държавна машина ще е в ръцете му силовите структури са в ръцете му нищо не му трябва друго за да разчисти когото си поиска само но ако е идеалист както казваш
говорим в рамките на Гърция не да разчисти Рокфелер примерно
макар че срещу добра сума може да бъде ликвидиран всеки човек независимо колко е богат
И да иска да направи нещо, макар силно да се съмнявам в това, пак ти казвам няма кой да го остави, първи ще го предадът най-близките му ххора.
Есть человек есть проблема, нет человека — нет проблемы.
Йосиф Сталин
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само танковете ще изкара военно положение за 24 часа да въведе и виж какво става
всеки който не се подчинява го разстрелват на място да видиш тогава мишките как бягат
ще затвори границите на Гърция ще трябва да преплуват средиземно море за да избягат
ако е некой луд тоя Ципрас ще им разгони фамилиите само да му дадат властта в ръцете ще ги съсипе ако го хапе главата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Според мен гледаш нещата от грешната страна, тук не става въпрос дали такова нещо е физически възможно, става въпрос за желанията на Ципрас а те ще са желанията на хората с парите, а и никой няма да позволи такива неща като танкове и прочие в задния двор на ЕС.
Затова казвам дали го хапе главата ако е кротък и само говори тогава да нищо няма да промени
идеята ми е че ако луд и вземе властта в ръцете си нищо не може да го спре никакви заговори ще ги ликвидира за часове
незнам дали за Турция си запознат там армията е много силна и прави много преврати на правителства които не харесват
но Ердоган промени конституцията и вкара в затвора повечето генерали и военни на високи позиции за заговор срещу него
справи се с цялата военна машина ликвидира ги до един властта в ръцете е основата
Запознат съм с турската армия, благодарение на нея Турция е горе-долу светска държава, а не се оправлява по закони на шериата, а справянето с генералите е временно, ще се появят нови, тяхната армия е светския стълб в Турция и винаги е балансирала и предотвратявала залитането на държавата към религиозния фанатизъм.Затова казвам дали го хапе главата ако е кротък и само говори тогава да нищо няма да промени
идеята ми е че ако луд и вземе властта в ръцете си нищо не може да го спре никакви заговори ще ги ликвидира за часове
незнам дали за Турция си запознат там армията е много силна и прави много преврати на правителства които не харесват
но Ердоган промени конституцията и вкара в затвора повечето генерали и военни на високи позиции за заговор срещу него
справи се с цялата военна машина ликвидира ги до един властта в ръцете е основата
Не съм запознат толкова но Ердоган им се закани че докато управлява ще ги гони до дупка
няма да виреят при него
незнам за гърците ама аз другата седмица съм решил едни 100 долара да спечеля и да тегля вече![]()
Много се отплеснахте,нещата са прости.
Имаме една задлъжняла и фалирала държава.
Избори -политиците независимо от окраската ги интересува властта и докато я вземат циркулират между масите и парите.Избори все пак се печелят и с пари.
Едни хора и държави дето имат да вземат.
Всеки си гледа интереса-като се срещнат се получава нещо, като почне да се прекалява умните почват да ограничават щетите, тия дето не се усещат затъват още повече.
Тая армия, оная, тоя политик оня.Всичко е борба за власт и пари-независимо под каква форма е маскирано и в коя държава се развива действието.Който извади силните козове печели.А на гърците не им останаха вече никакви и имат три варианта.
А обикновеното население го интересува бита.Ще с тоя който му го осигури и така си е било открай време.
А както и преди съм казвала историята се повтаря.
Джи-Джи, не са точно така нещата с турската армия има там едно процесче срещу генералите![]()
Ами напълно е възможно,за какво процесче става дума, аз в тяхната история не съм задълбавал, но до колкото съм чел Кемал Ататюрк прави Турция светска държава, той е бил генерал, и от там нататък армията следва оставения от него завет, бил съм в Турция там тоя човек го почитат като бог.
Да мислим че с танкове и разни други такива радикални мерки ще се вземе властта в някоя държава е повече от смешна.Ако нещо такова се случи да кажем с гърция това ще я постави в изолация , от там паричните потоци от всяка една сфера ще спрат,икономиката на страната ще закъса здраво.
Преди няколко години една част от турските генерали имаха залитане към исляма и не одобрявали либералната насока в развитието на държавата и подготвили военен преврат, не помня подробности, но имаше голям процес.