Особено ако следиш други знаци като пипане по косата, нервнечене с крака да го мести постоянно, облизване, гризане на нокти дориможеш ли да разсмееш една жена това е сигурен знак че може да я вкараш и в леглото![]()
Особено ако следиш други знаци като пипане по косата, нервнечене с крака да го мести постоянно, облизване, гризане на нокти дориможеш ли да разсмееш една жена това е сигурен знак че може да я вкараш и в леглото![]()
L1914 (13-04-2014)
ей човек днеска ме разбито това е било гадна гледка няма по-лошо нещо от това да ти се лепне такъв звяр добре че не си се понапил как си трябва и да се събудиш до нея на сутринта ухаейки и ти на нейния парфюм
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой явно разбира от езика на тялото
има и доста чалъми кога може да разбереш дали някой те лъже
Този сериал е свързан с тълкуването на езика на тялото http://www.imdb.com/title/tt1235099/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
emoyambol (13-04-2014)
Малии аз чак сега се сетих за една мадама , дето мъ заглеждаше ... но определено мустака под носа и не бе приятна гледкаСега се сетих и за друг мой отказ- девойката беше с една вежда![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
За един мъж космите може да не са проблем, ама за жената са голям проблем![]()
Бях доста пиян, но като се напия при мен не се разкрасяват девойките
Иначе тази с едната вежда беше и мноо нахална не ме оставяше на мира, а по няколко начина и казах "НЕ" (първо индиректно, а после и директно) и накрая си хванах такси и избягах![]()
Не съм оставал с това впечатление![]()
все им боцка брадата ми .... и негодуват
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
добре си направил ама пак подчертавам че ако е била хубава с един душ е щяло да стане работата само в таксито с шофьора е трябвало малко да издържитенакрая си хванах такси и избягах![]()
Някой път нямаш избор да подбираш ...е как бре това е недопустимо аз и по ръцете им да видя леки косми се отвращавамхигиената е много важно нещо
![]()