Ами това е нормално политическо поведение. Нашите ръководители са неадекватни и заслужават порицание.А бе този Путин нещо и на нас взел да маха пръст...До 18 европейски лидери е изпратил предупредителното си писмо Владимир Путин, включително до Пламен Орешарски
Mysoul, тази новина толкова зряла вече, че дори презряла!А бе този Путин нещо и на нас взел да маха пръст...До 18 европейски лидери е изпратил предупредителното си писмо Владимир Путин, включително до Пламен Орешарски
Не стига че веднъж ни я пусна два дни след излизането и, сега се опитваш още 30 цента да направиш от нея, като ни я пробутваш втори път и то в същата тема (Русия, 6 част).
Ай стига , моля! Не излагай себе си, не подценявай толкова много и нас!Всяко нещо си има граници, в края на краищата!
Толкова ли нямаш какво друго да коментираш при толкоз много теми във форума?
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то голяма кола понякога си е необходимост, особоно ако е голямо смейството
а иначе комплексара си пада по всичко с които може да стане забелязан и обект на внимание в обществото
----------
аз съм виждал и обратния случай,
от малка количка да слиза много голям човектова даже е по-труден вариант
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
въпрос на виждане е от страна на всеки индивид,да се покаже пред другите в друга светлина....................
![]()
Барозу иска общ отговор на ЕС срещу руските заплахи за газа
http://dnes.dir.bg/news/ukrina-evrop...-16498591?nt=9
ЕС има единна външна политика, така че е логично ен според мен отговорът да е общ.
Също така е логично според мен е г-н Путин да се замисли, плашейки ЕС със спиране на доставките, предвид следното обстоятелство:
"Европейският съюз е добър клиент. Той купува 70 на сто от руския енергиен износ, който допринася за около 50 процента от постъпленията в руския федерален бюджет", припомни говорителката на комисията Пиа Аренкилде Хансен."
Ами нещата отиват към санкции в по-лек вариант - газ ще се купува, но с отвращение...Барозу иска общ отговор на ЕС срещу руските заплахи за газа
http://dnes.dir.bg/news/ukrina-evrop...-16498591?nt=9
ЕС има единна външна политика, така че е логично ен според мен отговорът да е общ.
Също така е логично според мен е г-н Путин да се замисли, плашейки ЕС със спиране на доставките, предвид следното обстоятелство:
"Европейският съюз е добър клиент. Той купува 70 на сто от руския енергиен износ, който допринася за около 50 процента от постъпленията в руския федерален бюджет", припомни говорителката на комисията Пиа Аренкилде Хансен."
Novak (13-04-2014)
И дано, като им опре нож о кокъл, да намерят начин за диверсификация на доставките, стига вече само са приказвали. Тази газова зависимост е крайно вредна. Както и която и да било друга зависимост.
Много интересно как хем ще санкционираш, хем ще си купуваш.
Ако беше толкова лесно що не са го направили досега, то и като че ли от много места в света можеш да си вземеш тез природни ресурси.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Испания е разрешила проблема и не купува газ от Русия. Испания по принцип си е диверсифицирала доставките.
Поведението на ЕС като в това отношение според мен до голяма степен се дължи на политическо късогледство. Като че ли все са си мислели, че ще си живеем във вечен мир и разбирателствиво и няма да им се наложи да се напъват излишно.... А сега де, кой е наивният в случая..............
Явно май момента за диверсификацията вече е дошъл !?! ...Щом държавен секретар , пък после шеф на НАТО бяха тука ...?!?![]()