мен пък хич ме няма с руския и както се развиват нещата много скоро ще трябва да почвам уроци..
мен пък хич ме няма с руския и както се развиват нещата много скоро ще трябва да почвам уроци..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ден след референдума в Крим попитали радио "Ереван":
- Къде ще е следващият референдум за присъединяване към Русия?
По телефона се чул автоматичен сигнал:
- ...говорит Москва... От Еревана говорит Москва...
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
според в. Билд, Путин се стреми към окупация на цяла Украйна.
Putin seeks a full occupation of Ukraine, according to a NATO analysis, Germany's Bild reports.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те много скромно, аз чета че направо континента щял да превзема.
Много сте дребнави,руснакът винаги мисли с размах!
Рогозин:Ще колонизираме Луната
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето, ако имахме и ние един такъв президент, щяхте сега да си викате евала пак България на три морета, и едва ли някой щеше да се сещата за горките украинци.
А, не, нас ни изтърваха, според мен. Малко трудно ще излезем от прегръдката на НАТО и ЕС. .......................................