някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В събота председателят на Европейската централна банка (ЕЦБ), Марио Драги, ще проведе пресконференция с начало около 19:00 ч. – след срещата на Международния валутен фонд (МВФ).
нещо интересно за почивните дни, може гап да готвят големите
гласят големите нещо голямо избиване с тоя рейндж последните 6 месеца между 1.35-1.39, но да видим дали ще съм го нацелил надолу![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
баси...тия немат ли почивен ден бря...
в събота как ша зимат сопове....
или са планирали с ГАП-а да зимат стопове в понеделник сутринта
да им тръгне седмицата с пара![]()
Свързаха се с мене през общи познати от фхсм сащ
Искат да правят някакъв консултантски център, нещо като кол център но да се обясняват по платформите.
Някакви 50 човека ще им трябват май май на първо време и заплатите са около 1200 чисти старт.
Изискване английски много добре, втори език предимство.
Дали има толко народ в бг по форумите, че ще ми шарнат много добра сума, ако им поема цялата ейч арска работа по подбора и наемането.
Ама се чудя, дали има толко народ?
Вие как мислите?
Бачо, аре те редим конуслтант![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Взехме кот даде бре Баче.
Абе, знаете ли как се казва грузинка, която е тръгнала да се омъжва?
...........................................
Отговора от ПРОЦЕДИРАНЕТО:
-"СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1,3885-1,3879
и при преминаване там ще има атака на 1,3851-1,3836".
Ама ще може ли да се отговаря на запитване с "Ко? Не!". Щото цяла махала ще измисля да ти докарам, все черноработници. Ще пуснеш някой процент от твоята комисионнаСвързаха се с мене през общи познати от фхсм сащ
Искат да правят някакъв консултантски център, нещо като кол център но да се обясняват по платформите.
Някакви 50 човека ще им трябват май май на първо време и заплатите са около 1200 чисти старт.
Изискване английски много добре, втори език предимство.
Дали има толко народ в бг по форумите, че ще ми шарнат много добра сума, ако им поема цялата ейч арска работа по подбора и наемането.
Ама се чудя, дали има толко народ?
Вие как мислите?
Бачо, аре те редим конуслтант
Пък и от техните пари 2/3-ти ще прибираме, те не им трябват толкова голяма сума. Комисионна за посредническа дейност ще я пишем и данък ще платим![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Absfresh (11-04-2014)