Боже, змейчо, този път със сигурност ще стигне 1.10, поне. От месеци го прокобясвам. Няма да спре, докато не удари долната тренд линия. Ти само гледай ББ, сам ще си направиш сметката, И още, дано наистина там да спре!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам Основното Куче днес първи път отвори дълга и потъна Ще му гледам сеира нали за това е на демо.ivaceda, Сага вече съм тук,днес казах че имам друга работа и няма да търгувам.Все пак е върнало 100-тина пипса от съпротивата,но това няма значение,защото можеше и да са нагоре.Както и да е извода е че не е добре да сме толкова сигурни и силно предубедени към бъдещите движения на пазара особено в по далечен план.
Сега като гледам и утре ще пропусна търговията по основния план за законтряне на тренда.Корекцията наближава,но затова на мен специално ще ми е нужно да видя и утрешното дъно.Еврото и този път си извъртя коронния номер с неяснотата около гапа през почивните дни и ще видим как ще го извърти,но засега дългите дълги се отлагат за понеделник.
Между другото може да дебна за някой скалп за 10-тина пипа,независимо в коя посока
Впрочем захранване в реалната сметка още няма а уж е 1 юни.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Говориш ми в женски род, вероятно защото никнеймът ми завършва на "а".добре, ти и аз сме интрадей участници, защо тогава трябва да изгледаш 2 годишен тренд?
Говориш за него като за някакъв идол, трябва наистина да го посетя ..... а защо те е оставил ти сама да осмислиш системата му, като с неговата еродираност е можел това да го стори на по-горно ниво на курса, какъвто би трябвало да бъде смисъла на курса?
Това не е ли някаква самоподготовка? Само едно ниво ли е курса?
... иначе хубаво си му се изцепила, значи си доста нахъсана
това "пеленаче" на мен не ми звучи много добре - не знам как си го преглътнала.
Не ми е посочен полът никъде тук. Не мисля че това е от значение.
Курсът има три нива, но това е повече теория. Не си мисли, че теорията ще ти даде всичко, което трябва да знаеш. Както и във вуза те учат на теория, пък после, като почнеш да работиш, осъзнаваш, колко много трябва да учиш още, за да станеш добър практик. Има практически часове по трейдинг с ментор, но те са ограничен брой. Не можеш всичко да научиш там. Пък и менторът ни много много не се занимаваше с нас, гледаше си своя бизнес. Ако го попиташ нещо, с половин уста ти отговори и си забие носа в своя си лаптоп. Никога не споделяше с нас той как търгува. Криеше си лаптопа, да не видим какво прави той, какви индикатори използва... Абе, не беше заинтересован, според мен. По-скоро за него беше важно ние да научим по-малко, не повече. Те после се разделиха с Иво, сега не знам кой води практиката...
Ами защо ме интересуват вълните ли? Защото там е истината. Да се научиш да се пускаш по вълните - да хванеш обръщането на тренда и чак до върха или до дъното - ей това ми е заветната цел. Няма да се успокоя, няма да сметна, че знам достатъчно, докато не го постигна. Та това са десетки хиляди пипсове. Представяш ли си какви пари са това., ако знаеш как да го направиш..
много бързаш някъде към 3 или четвърти сигурно освен ако не ни изненадат днес по късно по случай празника![]()
да, тук никъде не си посочил(а) пола, но той е без значение, когато си обменяме информация.Говориш ми в женски род, вероятно защото никнеймът ми завършва на "а".Не ми е посочен полът никъде тук. Не мисля че това е от значение.
Курсът има три нива, но това е повече теория. Не си мисли, че теорията ще ти даде всичко, което трябва да знаеш. Както и във вуза те учат на теория, пък после, като почнеш да работиш, осъзнаваш, колко много трябва да учиш още, за да станеш добър практик. Има практически часове по трейдинг с ментор, но те са ограничен брой. Не можеш всичко да научиш там. Пък и менторът ни много много не се занимаваше с нас, гледаше си своя бизнес. Ако го попиташ нещо, с половин уста ти отговори и си забие носа в своя си лаптоп. Никога не споделяше с нас той как търгува. Криеше си лаптопа, да не видим какво прави той, какви индикатори използва... Абе, не беше заинтересован, според мен. По-скоро за него беше важно ние да научим по-малко, не повече. Те после се разделиха с Иво, сега не знам кой води практиката...
Ами защо ме интересуват вълните ли? Защото там е истината. Да се научиш да се пускаш по вълните - да хванеш обръщането на тренда и чак до върха или до дъното - ей това ми е заветната цел. Няма да се успокоя, няма да сметна, че знам достатъчно, докато не го постигна. Та това са десетки хиляди пипсове. Представяш ли си какви пари са това., ако знаеш как да го направиш..
не знам .... това с ментора ми се вижда доста грозно... трябваше и на него да му се "изцепиш"
, нали все пак говорим за платен курс?
аз да спирам, че да не ти преча на търговията.
Успешен ден!
Не, не ми пречиш на трейдинга. Аз никога не търгувам в петък следобяд. Каквото било през седмицата, било.да, тук никъде не си посочил(а) пола, но той е без значение, когато си обменяме информация.
не знам .... това с ментора ми се вижда доста грозно... трябваше и на него да му се "изцепиш"
, нали все пак говорим за платен курс?
аз да спирам, че да не ти преча на търговията.
Успешен ден!
Ми не е лесно да се "изцепиш", защото нали докрай се надяваш, че ще научиш нещо от този човек. В интерес на истината , конкретно от него нищо не научихме. Той после си направи собствена фирма и почна да продава платени анализи. Доста добър анализатор е, но има и други добри, при това абсолютно безплатни. Така че не го чета. Иначе, да, грозно е, но и да го мисля, и да не го мисля, вече се свършено.Сега сме на етап сами да се учим... Лек и успешен ден и на теб!
Това сега го видях.Ами защо ме интересуват вълните ли? Защото там е истината. Да се научиш да се пускаш по вълните - да хванеш обръщането на тренда и чак до върха или до дъното - ей това ми е заветната цел. Няма да се успокоя, няма да сметна, че знам достатъчно, докато не го постигна. Та това са десетки хиляди пипсове. Представяш ли си какви пари са това., ако знаеш как да го направиш..
Доста вдъхновяващо, дори си го представих, като картина си го описала.![]()