Бавно си стъква дъното от 2008. Ако тук не се спре, то тоя ластик може да се окаже още доста разтеглив за в бъдеще.
Бавно си стъква дъното от 2008. Ако тук не се спре, то тоя ластик може да се окаже още доста разтеглив за в бъдеще.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не, едва ли е било лично към мен. Ние се срещахме за първи път. Просто той почна да говори за импулсивни и корекционни вълни, аз аз се "изцепих" : "ами аз и така си печеля, на сделка по долар-два"щом казваш като дойде тука при нас ще трябва да го посетя.
иначе много ме кефят карикатурите в книгите му, увличат ме когато седна да ги препрочитам. А защо толкова категорично ти е сложил срок от 2 години? Това персонално към тебе ли е или просто срока е 2 години за осмислянето?. И отговорът беше усмивка "под мустак" и репликата : "Ами ти си пеленаче още. Две години ти трябват... " Мисля че имаше предвид средностатистическият срок на един човек да осмисли наученото и да се опита да го прилага в практиката. Не знам , може да има такива с коефициент на интелигентност като Айнщайн, да се справят за няколко месеца, или за половин или една година. Но изглежда е имал предвид средностатистическия срок
И ще ти кажа защо : за около две години се извърта един бичи и един мечи тренд , приблизително - ако гледаш ойрото. Докато не го видиш с очите си как се развива, няма осмисляне на наученото на теория.
Последна редакция от ivaceda : 01-06-2012 на 11:49
Дългата си е перфектна само можеше 10 пипа по-долу да купя
но то пък не може с точност до пип да определим дъното
лимита ми е 50 за сега
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
лимита ти е добре ... каналче си имаме после там ще продаваме към 2350
Виж как ми схавана логиката да обера корекцията и по-късно къса ще пускам
така обичам
добре, ти и аз сме интрадей участници, защо тогава трябва да изгледаш 2 годишен тренд?Не, едва ли е било лично към мен. Ние се срещахме за първи път. Просто той почна да говори за импулсивни и корекционни вълни, аз аз се "изцепих" : "ами аз и така си печеля, на сделка по долар-два". И отговорът беше усмивка "под мустак" и репликата : "Ами ти си пеленаче още. Две години ти трябват... " Мисля че имаше предвид средностатистическият срок на един човек да осмисли наученото и да се опита да го прилага в практиката. Не знам , може да има такива с коефициент на интелигентност като Айнщайн, да се справят за няколко месеца, или за половин или една година. Но изглежда е имал предвид средностатистическия срок
И ще ти кажа защо : за около две години се извърта един бичи и един мечи тренд , приблизително - ако гледаш ойрото,. Докато не го видиш с очите си как се развива, няма осмисляне на наученото на теория.
Говориш за него като за някакъв идол, трябва наистина да го посетя ..... а защо те е оставил ти сама да осмислиш системата му, като с неговата еродираност е можел това да го стори на по-горно ниво на курса, какъвто би трябвало да бъде смисъла на курса?
Това не е ли някаква самоподготовка? Само едно ниво ли е курса?
... иначе хубаво си му се изцепила, значи си доста нахъсана
това "пеленаче" на мен не ми звучи много добре - не знам как си го преглътнала.
На М15 последните 3-4 кендъла spinning top ли са?Обръщаме на дълги !
За Груев ли говорите ? Този от хоумтрейдърс ?добре, ти и аз сме интрадей участници, защо тогава трябва да изгледаш 2 годишен тренд?
Говориш за него като за някакъв идол, трябва наистина да го посетя ..... а защо те е оставил ти сама да осмислиш системата му, като с неговата еродираност е можел това да го стори на по-горно ниво на курса, какъвто би трябвало да бъде смисъла на курса?
Това не е ли някаква самоподготовка? Само едно ниво ли е курса?
... иначе хубаво си му се изцепила, значи си доста нахъсана
това "пеленаче" на мен не ми звучи много добре - не знам как си го преглътнала.