защо ми ТРИЕШ постовете веее......нали писах търговски нива...
явно тоз тлъст стопак ще ти е началото на мнооого дълга серия басамаци дето ще плащаш на пазара.........кармата кармата тя си знае своето!!!!!
защо ми ТРИЕШ постовете веее......нали писах търговски нива...
явно тоз тлъст стопак ще ти е началото на мнооого дълга серия басамаци дето ще плащаш на пазара.........кармата кармата тя си знае своето!!!!!
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Nikky (09-04-2014)
КУЧИК не бъди ЗЪЛ!!!!
Спи да КЪЛНЕШ и остви съдБА-та
да си свърши своето!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добра вечер РЕДЕ....и моята е добра.....
никъде не кълна.....на това му се вика ПРЕВЕНЦИЯ...насоки са това.....и в медицината е призната като на ЙОФТЕНОТО средство за предпазване от болежки и мъки душевни.....![]()
![]()
![]()
![]()
то дори народния поет го е казал.....око за две - зъб за чене!!!!
https://forum.bg/showthread.php?848-...311#post850311
<< ordo ab chao >>
Оп-оп-оп, Дизелчето взело-дало на еврака.
Нищо, важна е поуката.
п.с Евро/франк е на Банкомата.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
JaY_Z
Дал си стоп ли
кой е казал, че са ми взели стопа, той си е преместен още преди ФОМК на 1.40300 с лимит 1.35000![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (09-04-2014)
защо ми изтри поста като вътре има поместени търговски нива.....точно този пост ли е е най не по темата.....
ти баса плати ли си....или и за това има да плащаш с лихвите......кармата кармата....немож я спря.....![]()
<< ordo ab chao >>
JaY_Z
Огромни снимки заемащи половината страница няма как да се допуснат![]()
Едни добри хора ми се обадиха и ми рекоха: " Абсче, аре вземи си купи яхта най-вече, писна ни да те возим и да те чакаме по пристаните" Викам нямам пари бре ора, пък и подръжка после, то са си 100к на година и те: "Кво ти трябва?" и аз серсемина му със серсемин 1.4309 викам и те "Готово, ама да ги дадеш за яхта".
Та да видим.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?