Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ивче ти малко ги бъркаш градовете майКримската партия „Руско единство” предложи Симферопол да бъде преименуван на град Путин
http://www.focus-news.net/news/2014/...anilishta.html
Санкт Петербург се е наричал Сталинград още приживе на Сталин, така че защо не. Русия си има традиции в това отношение.
Чудя се дали в Северна Корея има град Ким Чен-ун..............
Сталинград е днешния Волговград / да искаш филми за битката при Сталинград даже и американски има/
Санкт Петербург се е казвал Ленинград но сега пак е С. Петербург - руснаците му викат Питер на жаргон.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И в БГ имаше Сталинград .........а до 90-та година имаше и Толбухин(на маршал Толбухин,командващи трети украински фронт)..........
......................
----------
Също и Коларовград на В.Коларов.............................
...............................
То доста населени места си смениха имената
Ку става въпрос , тъй мойто село беше кръстено на един от кметовете .... та чак към края на 90-те го смениха![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
У нас си беше жива пародия,върха на слагачеството........................
на всички окръжни градове главните улици се казваха Ленин...................![]()
Да, Пабло, пообъркала съм ги.Той Бибко ме поправи вече. Благодаря ти все пак.
----------
Е, айде сега. Онова не беше слагачество. Беше си култ към личността и целта му беше "правилното" възпитание на децата и трудовите маси... демек промиването на мозъците на целокупния народ.
Но сега от какво е продиктувана тази брилянтна идея ... нямам представа...![]()
Последна редакция от ivaceda : 09-04-2014 на 19:56
Ти може и тъй да му викаш,ама аз не...за мен си е чиста проба чуждослагачество и липса на национално достойнство..........Е, айде сега. Онова не беше слагачество. Беше си култ към личността и целта му беше "правилното" възпитание на децата и трудовите маси... демек промиването на мозъците на целокупния
народ.
Аз много често бъркам Карлово с Калифорния...Да, Пабло, пообъркала съм ги.Той Бибко ме поправи вече. Благодаря ти все пак.
----------
Е, айде сега. Онова не беше слагачество. Беше си култ към личността и целта му беше "правилното" възпитание на децата и трудовите маси... демек промиването на мозъците на целокупния
народ.
Но сега от какво е продиктувана тази брилянтна идея ... нямам представа...
Какво да се прави човек се бърка понякога...
п.п. Не се шегувам...
Анексирането на Кримския полуостров от страна на Русия е струвало 179 млрд. долара на Москва. Това са загубите, които е претърпяла руската страна в отношенията си със западните държави.
Read more: http://europe.actualno.com/Krim-e-st...#ixzz2yQRgkM2k
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb