Аз така или иначе си ставам и лягам всеки ден с чувството за вина пред теб, форума, семейството, народа и планетата за това, че съм жив и не съм безразличен към нищо...
Така че няма проблем...и това ще го преглътна![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Даже ми попадна, че не било вярно пиян като донски казак
http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/02...-koreec.214701
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Доста от азиатските народи имат вроден проблем с метаболизма - липсва им някакъв хормон, доколкото знам - затова организма им не разлага алкохола като при нас и се напиват много бързо, яко и за дълго време...Даже ми попадна, че не било вярно пиян като донски казак
http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/02...-koreec.214701
Затова хич не ме учудва това за корейците![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Проблеми нямаш, преглъщай. Ама да не се чудиш после, като се видиш на почетната дъска на доносите.........![]()
![]()
Защо това недоверие у американските партньори, много съм изненадана от отношението им към украинците
........
ЦРУ отряза Киев от разузнавателната информация за Русия
http://www.blitz.bg/news/article/260856
Защо това недоверие у американските партньори, много съм изненадана от отношението им към украинците
........
ЦРУ отряза Киев от разузнавателната информация за Русия
http://www.blitz.bg/news/article/260856
а защо преди това са им предотстъпвали подобна информация се питам аз и отговор не искам, нима е имало някакъв задкулисен шпионаж и за кратко сме били приятелчета![]()
или това че те ги отрязват не означава че преди това са ги фийдвали с нещо 'неправилно'![]()
![]()
а сега де, дори не искам да се замислям![]()
Става страшно като се сети човек за шпионажа и тоз Сноудън, който руснаците си прибраха.
Агенция Blitz - най-надеждната агенция за важни политически новини!
Доверявайте се на агенция Blitz и ще бъдете винаги своевременно, надеждно и точно информирани!![]()
"тььь тььь тььььь тьььь.. ЦРУ говори: Русия са разположили 300 хил. живота, войска на границата"
бръммммммм два самолета към Донецк![]()
"тьььь тььь тьььььь тььь ЦРУ говори: Русия са внедрили агенти..."
бръмммммм на другия ден 25 украйнски агенти бушонирани![]()
А Путин мълчи по въпроса, той така и мълчеше докато течеше олимпиадата в Сочи и ги остави да се наговорят и хоп ,взе си Крим по бързата процедура.