Аз преди два дни ти писах, че не вярвам за Украйна на никого - само на интуицията си...Имам особено мнение по въпроса. Руските осведомителни агенции в последно време ми звучат направо като от времето на другаря Леонид Илич Брежнев.
Така че с нищо не са по-добри от украинските. За мен са по-ненадеждният източник на информация, защото са строго контролирани от другаря Путин.
Ти вчера гледа ли онова филмче, дето го бях качила: за развода на Людмила?
Там руският водещ изтърва една фраза (цитирам по памет):
"всеки вестник, който споменеше нещо за развода за Владимир Владимирович, по странен начин се оказваше нерентабилен и след ден-два биваше закрит... А сега изведнъж, самият Путин оповести за развода си..."
Те за това говоря от много време, ама няма кой да чуе..........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За това, че Путин ще превърне Крим в гигантска военна база се чу мнение от екс съветник на Президента Путин (съжалявам, че не помня името му). Даже го бях пуснала тук в разгара на конфликта за Крим. Бих се учудила, ако човекът греши. Той е бил в непосредствена близост до Путин цели 5 години - време достатъчно да му опознае манталитета и амбициите на Вожд. После се е дистанцирал и от Путин, и от политиката.. Защо ли?..
Последна редакция от ivaceda : 09-04-2014 на 14:07
На Обама май ще му омекнат коленцата
................
Русия и Китай сключват газов договор
Москва и Пекин са близо до сключване на газово споразумение през май, когато Владимир Путин ще посети китайската столица
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз това го предвидих отдавна, даже се чудех защо се бавят..............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тоя газ Путин го държи и го размахва като плашило над главите на европейци и американци. Писна ми вече. Крайно време е Европата да не се назлъндисва, ами да почва да работи върху проекта "Набуко". Чудя се какво чакат още..![]()
това ще е грешка според мен.. бъдещето на полуострова е в туризма.. да се надяваме, че тази територия няма да бъде загубена за световния туризъм..За това, че Путин ще превърне Крим в гигантска военна база
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Европа постепенно ще си диверсифицира доставките..................
сега за сега си имат договори,които си действат и явно не са неизгодни...............
щом самата Германия има участие в "Син поток" едва ли е без да има изгода.......
Нормално е Русия да планира учения на Черноморския си флот!!!
Информацията и да е вярна пак нищо не означава...
Дори не виждам нищо занимателно в тази информация...
за сега Путин е казал на Газпром да изчака с плановете за въвеждането на предварително плащане на газта доставяна на Украйна..
All conditions exist to make Ukraine pay in advance for natural gas but Putin says he has instructed Gazprom to hold off on demanding Ukraine pay in advance. Russia can't subsidize Ukraine forever, Putin says...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Novak (09-04-2014)