Ми то ние се дразним не щото е тъй не редно и лошо, па щото и ние не можем ... то туй е от завист повече кът че липък се дразниме на другите които го правят![]()
![]()
![]()
Ми то ние се дразним не щото е тъй не редно и лошо, па щото и ние не можем ... то туй е от завист повече кът че липък се дразниме на другите които го правят![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ми щото си затваряха очите и за дребните кражби, та всички по йерархията бяха в кюпа! Дори си бе законно. Работиш във въглищна мина, полагат ти се 5 тона въглища безплатно. Работиш в ТКЗСто, за всеки празник се коли стока, и носиш в къщи преснинка няколко килограма! Работиш в консервен комбинат, полага ти се бонус от продукцията.. Зависи в какъв отрасъл ти е предприятието, получаваш си съответния бонус.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То дали сега ти се полагат таквиз работи![]()
![]()
....
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ми не, не мисля така, по-скоро съжалявам,че такова нещо се приема за нормално у нас, но не мога да кажа аз ако съм там какво бих направила, мисля,че няма да крада,но кой знаеМи то ние се дразним не щото е тъй не редно и лошо, па щото и ние не можем ... то туй е от завист повече кът че ли![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еми сега също получаваш бонус, за нова година получаваш като бонус закъснение на заплата, понеже шефа трябва да празнува някъде в чужбина.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Кът си у нужда ,тогваз ти се променя ценностната система![]()
ножа опре ли до кокала всичко се променя , въпроса не е дали ще го направи човек ... а кога
![]()
![]()
![]()
То това се превърна в начин на възпитание,тази толерантност към заобикалянето на правилата,изкривения морал на тариката......Ми щото си затваряха очите и за дребните кражби, та всички по йерархията бяха в кюпа! Дори си бе законно. Работиш във въглищна мина, полагат ти се 5 тона въглища безплатно. Работиш в ТКЗСто, за всеки празник се коли стока, и носиш в къщи преснинка няколко килограма! Работиш в консервен комбинат, полага ти се бонус от продукцията.. Зависи в какъв отрасъл ти е предприятието, получаваш си съответния бонус.
и сега берем плодовете ......и обвиняваме тоз и онзи и ЕС и международното положение,а сами не виждаме (не искаме по-точно)да видим ставащото пред очите ни........