Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Парламентарната асамблея на НАТО прекратява комуникация с Русия
Решението е продиктувано от действията на Русия в Украйна и присъединяването на Крим към Руската федерация
Парламентарната асамблея на НАТО реши да прекрати контактите си с Федералното събрание на Руската федерация.
Решението бе взето на днешното заседание на асамблеята в латвийската столица Рига и обявено от нейния председател Хю Бейли, предаде ИТАР-ТАСС.
Ръководителят на делегацията на Латвия в ПА на НАТО Оярс Калнинш поясни, че се прекратява "всякакво официално сътрудничество" с руските парламентаристи.
Бейли уточни, че асамблеята представлява парламентите на страните членки на алианса, но е независима институция и не отразява единната гледна точка на НАТО.
Той подчерта, че членовете на ПА на НАТО поддържат териториалната цялост на Украйна.
Още: http://www.vesti.bg/sviat/amerika/pa...rusiia-6009143
Това си е битка за надмощие. Путин е решил да налага Русия като мощна политическа, военна и икономическа сила, Западът няма да му даде така лесно позиции.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А според мен сега те просто си мерят пишките....
Колко пъти вече НАТО ще декларира, че прекъсва взаимоотношенията си с Русия под една или друга форма...и какво - Путин си го мести от единия крачол в другия...
С извинения пред теб Ива и другите дами във форума за този пост...![]()
Последна редакция от Bibco : 07-04-2014 на 14:30
С този пост не ми казваш нищо ново.А според мен сега те просто си мерят пишките....
Колко пъти вече НАТО ще декларира, че прекъсва взаимоотношенията си с Русия под една или друга форма...и какво - Путин си го мести от единия крачол в другия...
С извинения през теб Ива и другите дами във форума за този пост...
Няма нужда да се извиняваш, няма да се оправя на ущипана госпожица.
Според мен след новите безредици в Източна Украйна и НАТО, и ЕС, и Щатите са се умълчали... което може да означава само едно: затишие пред буря.
Мисля че и те са наясно, там се провокира ситуация, в която Кремъл да се произнесе за "защита на рускоеизчното население" и са в период на изчакване. А може би дават тайнички консултации на новите власти в Киев...........
Последна редакция от ivaceda : 07-04-2014 на 14:56
Поживем-увидим....според мен ако ще става нещо, то ще стане скоро.....................
Май доста по-скоро, отколкото очаквахме. Мисля, че се почва.
Молдованите и те са нащрек, щото Приднестровието може да е следващата мишена:
Молдовската армия преминава в състояние на пълна бойна готовност
http://www.focus-news.net/news/2014/...gotovnost.html
Требе да питам моя приятел-молдованин колко армия имат те в Молдова, щото като гледам колко много са тук молдованите, там не би трябвало да е останало много население....Май доста по-скоро, отколкото очаквахме. Мисля, че се почва.
Молдованите и те са нащрек, щото Приднестровието може да е следващата мишена:
Молдовската армия преминава в състояние на пълна бойна готовност
http://www.focus-news.net/news/2014/...gotovnost.html![]()
Последна редакция от Bibco : 07-04-2014 на 15:07
Какви са тези лосчета, дето ми изскачат по постовете? Все нещо ми казват, ама аз като не разбирам ингилизки добре, не мога да го разчета..........![]()
Армия не знам дали имат, но ще търсят помощ, ако им се наложи.
Сега като гледам какво става, си мисля, добре че НАТО е зад гърба ни. Че нас могат за половин ден да ни прегазят, ако рекат, че трябва да ни защитават кремълските господари.........
просто щракай на тях и няма да имаш проблемитова е игра на форума
![]()
ivaceda (07-04-2014)
НАТО ограничава достъпа на руски дипломати в щаб-квартирата си в Брюксел
Повече: http://www.focus-news.net/news/2014/...-bryuksel.html
Аз викам вече по-активно да действат и едните, и другите, че във форума настана скука........
Тези неща вече ги знаем, нещо ново да измислят.........![]()