Това ако беше на реална, какво означава - ще им дължи пари лиМале , мале какви псевдо брокери има по белия свят, и отвсякъде хвърлят захранка и чакат рибоци
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми то и аз тъй съм имал на минус![]()
и то при Бенча ... ма все пак на демо
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Би трябвало после да го нулират до нула при такава ситуация , няма как да ти искат пари![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
По-добре да не се опитваш да разбирашняма как да ти искат пари![]()
![]()
че не съ знае
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Еми значи ще изчакат минуса му да излезе на нула и тогава ще го затворятАбе с тези брокери да си нямаш работа, та нали точно за това е марджин кола, да те затвори и все пак да ти остане някоя стинка
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По някой път се случва на новини при липване и ако си нямал много пара, а си бил с голям обем, но до ден два трябва да занулят километража
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Те могат за занулят само моментния километраж, а основния за съжаление си ни стои в общия балансВажно е главния да върти е правилната посока
![]()
Трябва много да се внимава като се пипа по главното табло, че да не ударим на късо и да замине цялата инсталация3333333333333333333333333333333333333
Да да знаеш ги нещата трябва да се пипа внимателно, за тази работа се изисква да си добър техничар![]()