Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Че то от 2008 му изтекла давността само данъците са 5 години, другите сметки давността им е три години, ако не ти е прекъсвана с дела.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аа, недей така! Какъв инвеститор си ти? С тия 3 бона трябва да си вземеш най-ГОЛЕМИЯ бизнес пакет на SCI, защото сега предстои "ГОЛЯМАТА ЕКСПАНЗИЯ" към други европейски държави и ще си в началото на пирамидата. След 2 години работа ще се пенсионираш и ще си бръмчиш с фирмено БМВ на SCIаз ако имах 3 бона щях да инвестирам в жени и пийене.. евентуално нещо ако остане и да си платя парното, че виси от 2008-ма още..![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щом не ми дават лично, никаква инвестиция не сметям, че е разумно да се прави, аз го разбирам твърда заплата, кола не държа на баварец, гориво естествено и разни други екстрички безлимитен телефон, ваучери за храна, като помисля още нещица ще се сетя това само на прима виста.
Е ти вече над година и половина си във фотума бре. Не научи ли поне нещо да направиш едни 3 000или всичко отива по..... Само ти знаеш ?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Пастор Петров едва ли ще ти го осигури това, но със сигурност ще ти обещае много повече на сбирките в Кемпински.Щом не ми дават лично, никаква инвестиция не сметям, че е разумно да се прави, аз го разбирам твърда заплата, кола не държа на баварец, гориво естествено и разни други екстрички безлимитен телефон, ваучери за храна, като помисля още нещица ще се сетя това само на прима виста.
Ей, Novak, ти си един от малкото бивши собвственици на БМВ, които да не искат пак да карат такава кола. Повечето собственици се фанатизират направо. Един познат си е татуирал това на гърдите![]()
И аз съм втория бивш собственик, който надали някога ще се завърне към марката![]()
Не бях дълго собственик бързичко я продадох, бая забележки имам към нея, като почнем от предаването зимата да се пързаляш като на шейна, по онуй време офиса ми беше в княжево и забрави да стигнеш до там, ниските прагове, дето не са за нашта улици, седалката не е може да се дига достатъчно, с мойте 1.65 трябваше все да седя изправена, да верно много бързо ускорява, ама като видя как върти горивото при тръгване, дори и бавничко да тръгнеш ми ставаше лошо, това е колата с най-високия разход на гориво, която съм карала.
Освен за гъзария, а мен тома не ме вълнува, няма какво много да и харесам.
Но аз съм се накарала де и бая коли съм сменила, но за повечето младежи предполагам е привлекателно.
nnikos (02-04-2014)