Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, то ку пиеш баш пред щанда , може и да ревеш след туйпиеш и ревеш много![]()
особено ку те видят
![]()
![]()
Аз тъй винаги преглеждам стоката ,че не рядко се вижда отваряни кутии и прочие .. хората ядат на място![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
зависи и кой колко е чувствителен към кофеин, имах един съквартирант който на ден си правеше спокойно 7-8 кафета , а имам и приятел който от 1 кафе получава сърцебиене
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
То и аз познавам такива , дето са по-50-60 килца![]()
и кажи ку не изпие кайфе , няма да има силички
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
той бат кор, ако е по спам последните месеци , не съм гледал статистика, но май не е толкова активен.................................................. ..................
----------
то има и чайове които са по-силни и от кафезеления чай не беше ли такъв .................................................. .................................................. ...
Такива случаи колкото искаш , директно влизат и закусват,обядват, а някои и вечерят след което се пребират сити по домовете - скандално но факт![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Търгува , няма време за глупостино май не е толкова активен![]()
пък и нали сподели че отделя време да гледа хората на вън ... тъй през прозореца
![]()
![]()
![]()