Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хамериканците или тъй англичанчетата бяха го измислили/открили туй прозрение![]()
![]()
ко да правя , трябва да им вярвам
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Той занемари напоследък форума, намерил си е работа и се вясва рядко с по някоя импресия, ...
Оше някой месец и Кура ще поведе колоната ...
Това, ако не си дава зор много де, ко са напъне мой и за месец да я свърши тая работа ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
То зависи и какво кайфе![]()
че има някой дето може да минат и за айран
![]()
Инък кът се сетя , преди време бая кока-кола жмулих , не е добре![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
лошо няма , то това малко като форекс идва , никой не може вечно да печели , винаги идва по - голяма акула .
Колкото и да водиш в резултата , рано или късно все някой ще те задмине![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как бе , то най-големия спекулант на света жмули тъй по няколко чери коли .......![]()
![]()
![]()
чакайте малко сега.. какъв резултат трябва да гоня.. да знам, че май това ми е убягнало.. пък и да знам с какво ме сравняватеА и аз признание не търся де.. Благодаря все пак
![]()
![]()