saxsten, и двата се държат много стабилно ,като мога само за аутофиботренда да кажа че на М1 при рязък скок се променя понякога наистина бързо но пък така се пресича с другия и се вижда къде има вход за дълги или къси
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами това е добре
След тази рекомедендация ще ги прибера в компа за да ги разгледам при по подходящо време
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Всъщност Дани интереса ми към твоите индикатори се повиши защото на Емо индикатора макар че е добър ми се струва че нещо отива да ми товари компа а нямам време да му поразровя кода и да се опитам да го олекотя
То верно че на компа ми ,като в дамско сърце винаги има место за още един
/обожател ....да не се засегнат нещо хубавите ни момичета /
, ама все пак![]()
А не този със Фибото още повече товари компа
Ползва като допълнителен индикатор ZigZag а пак аз Зиг -зага го мразя
(iCustom(Symbol(),period,"ZigZag",12,5,3,0,i)!=0)
да не говорим и за функцията iCustom ,която според мен е доста нефелна
Остава само SHI_Channel_true.mq4 ,като основен претендент
Да, пропуснах да спомена, че се понатоварва МТ 4 - ката. И аз както съм нахакал 12 инструмента с по два ТМА на двойка, идва му малко баир нагоре.Всъщност Дани интереса ми към твоите индикатори се повиши защото на Емо индикатора макар че е добър ми се струва че нещо отива да ми товари компа а нямам време да му поразровя кода и да се опитам да го олекотя
То верно че на компа ми ,като в дамско сърце винаги има место за още един
/обожател ....да не се засегнат нещо хубавите ни момичета /
, ама все пак
Ама нали затова сме мъже, да се мъчим.
А SHI - то го ползвах известно време, но много ми е врътлив и не ми допада.
Фибото ще го разгледам, не съм го ползвал.
Последна редакция от Emil Enchev : 30-05-2012 на 22:52
Преди по форумите пишеше един John Last и той се занимаваше с разни индикатори от по-ново поколение,като дигитални филтри,невронни мрежи,и др.
Един от тези индикатори който ми допадна беще FGDI.Показва нивото на фрактална дименсия за различните фреймове.Та когато е на червено най-добре да не търгуваме.
Това и без индикатор го разбирам и затова не съм го прикачил щото доста товари компа,но все пак за по натрапчиво може да се сложи на една графика.
Когато тръгне подобен мазен тренд както този месец ,без да прави корекции и без да се съобразява със ТА-то и нивата на подкрепи ,това се води черен шум който не се знае докъде ще докара цената и е възможно по всяко време да обърне посоката без предупреждение и също така без да прави корекции и да се връща да ретест.
http://codebase.mql4.com/5525
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз съм му изключил фибото и лъчите, не съм забелязал да ми товари лапточето, а то е доста скромно като параметри и капацитет, но е добре така два канала да работят и единия да се пречупва в другия като отскочи цената и имаш почти 80% сигурен вход
Да бе ние с Джони го изследвахме ФицжитоПреди по форумите пишеше един John Last и той се занимаваше с разни индикатори от по-ново поколение,като дигитални филтри,невронни мрежи,и др.
Един от тези индикатори който ми допадна беще FGDI.Показва нивото на фрактална дименсия за различните фреймове.Та когато е на червено най-добре да не търгуваме.
Това и без индикатор го разбирам и затова не съм го прикачил щото доста товари компа,но все пак за по натрапчиво може да се сложи на една графика.
Когато тръгне подобен мазен тренд както този месец ,без да прави корекции и без да се съобразява със ТА-то и нивата на подкрепи ,това се води черен шум който не се знае докъде ще докара цената и е възможно по всяко време да обърне посоката без предупреждение и също така без да прави корекции и да се връща да ретест.
http://codebase.mql4.com/5525
Аз се съгласих с него че е добро но така и не свикнах да работя с него ,докато Джони беше го усъвършенствал ,мисля
Впрочем ако има интерес мога до го изкопая от компа и да го пусна
Хе хе Емо ,днес съм нощна птицаДа, пропуснах да спомена, че се понатоварва МТ 4 - ката. И аз както съм нахакал 12 инструмента с по два ТМА на двойка, идва му малко баир нагоре.
Ама нали затова сме мъже, да се мъчим.
А SHI - то го ползвах известно време, но много ми е врътлив и не ми допада.
Фибото ще го разгледам, не съм го ползвал.
Поиграх си с твоя индикатор ,махнах му дрънкалката и де що имаше още възможно по него
Сега мисля по стабилно се държи от към натоварване на компа ,ама сам провери и кажи.