ами такава ни е цялата политика, никога със стабилна позиция, а все искаме някой друг да е отговорен, затова сме на това дередже...
ами такава ни е цялата политика, никога със стабилна позиция, а все искаме някой друг да е отговорен, затова сме на това дередже...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз си мисля, че в случая подобна нестабилна позиция даже ни е от полза.. хем угаждаме на Запада, хем не сърдим Русия..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
забелязва ни щото тука има много интереси- атомна централа, Южен Поток, земеделска земя..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ами аз си мислех, че не ни забелязват, обаче май не е така. Забелязват ни и още как. И много изкъсо май ни следят.
Тази статия я пускам без коментар от моя страна. Предпочитам да прочета вашите коментари:
Български изтребители летят постоянно заради руски самолети
Заради руски самолети в последната година български изтребители са летели извънредно толкова пъти, колкото за 20 г., обяви президентът. И Ангел Найденов призна.
http://dnes.dir.bg/news/samoleti-ros...-16425775?nt=4
Единственото, което бих казала е: защо му е , по дяволите, на Путин това нагнетяване на напрежението?
Бяхме повярвали, че живеем спокойно в един по-мирен свят.
Моят коментар - България е страна-членка на НАТО и руснаците проявяват интерес към всичко, което НАТО прави у нас.Ами аз си мислех, че не ни забелязват, обаче май не е така. Забелязват ни и още как. И много изкъсо май ни следят.
Тази статия я пускам без коментар от моя страна. Предпочитам да прочета вашите коментари:
Български изтребители летят постоянно заради руски самолети
http://dnes.dir.bg/news/samoleti-ros...-16425775?nt=4
Единственото, което бих казала е: защо му е , по дяволите, на Путин това нагнетяване на напрежението?
Бяхме повярвали, че живеем спокойно в един по-мирен свят.
Контра-въпрос - защо вчера на посещение в София напълно инкогнито беше помощник-държавния секретар на САЩ многоуважаваната г-жа Виктория Нюланд, повече известна с голямата си приказлива уста? Аз знам, че са си говорили с нашите гъзолизци отново за планове на НАТО във връзка със ситуацията в Украйна...
Ето защо братските руски самолети се навъртат около нашето въздушно пространство...
ivaceda (01-04-2014)
Да, беше ситуация в Украйна и се превърна в ситуация в Крим. Което обаче си беше инициатива на Путин.Моят коментар - България е страна-членка на НАТО и руснаците проявяват интерес към всичко, което НАТО прави у нас.
Контра-въпрос - защо вчера на посещение в София напълно инкогнито беше помощник-държавния секретар на САЩ многоуважаваната г-жа Виктория Нюланд, повече известна с голямата си приказлива уста? Аз знам, че са си говорили с нашите гъзолизци отново за планове на НАТО във връзка със ситуацията в Украйна...
Ето защо братските руски самолети се навъртат около нашето въздушно пространство...
А всички знаем физичния закон за действието и противодействието..........
А аз да попитам какво се има предвид под студена война, застудяване ли ад очакваме.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз от два дни се опитвам да направя едно действие - да ти пратя лично съобщение тук, но твоята пощенска кутия у препълнена и противодействието е, че не става, затова току що ти пратих писъмце на абв.бг
Ще ме прощаваш, че го съобщавам публично, но нямам избор да го направя по друг начин!
Sorry![]()