Знам как седят нещата с морската болест , но на тези яхти освен при големи вълни няма как да усетиш малките вълнички , а и ако си в джакузито хептен![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разбира се това е идеята и с бутилка шампанско и направо приказка - това ми е мечтата , до сега съм бил само с уиски в джакузи ама бяхме мъжка компания , а джакузито беше навънка и валеше сняг,.. беше много яко![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
хахаха абе не звучи толкова яко... с мъже.... хахахаха ама щом те влече...Но човек е хубаво да има мечти
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така се случи бяхме на Банско и т.н , то това не означава нищо не извъртай нещата
----------
А добро утро и на тебима ли наистина такова нещо като въздушна болест ?
То и да е станало нещо - ти няма да си кажеш!!!
А разбира се, че няма въздушна болест.. може само да ти прилошее от турболенциятова
![]()
Като дефиниция не съм чувалА добро утро и на теб има ли наистина такова нещо като въздушна болест ?, но натоварването на вестибуларния апарат е сходно с това при морската
, ... пък кат са случи и новобранка пайлът - разкошно возене си става ...
----------
То и при морската нъл същото - все до дране на лисици стигаме накрая и при двете ....![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Май "въздушната болест" много прилича на морската болест ,
.................................................. ...... .......................![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
нека да не си измисляме сега болести ... морска болест има.. въздушна нямаКато дефиниция не съм чувал, но натоварването на вестибуларния апарат е сходно с това при морската
, ... пък кат са случи и новобранка пайлът - разкошно возене си става ...
----------
То и при морската нъл същото - все до дране на лисици стигаме накрая и при двете ....![]()
![]()