Най-сигурния начин да не загуби човек е просто да не търгуваОбаче можеш ли да си отворил графиката и да не пуснеш ей така за гъдел поне една сделка дори и с малък обем
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Колко сигнала получаваш на ден горе-долуАз отварям поне 2-3 сделки за деня, като гледам да не оставям за през нощта нищо (че съм си патил - ставам и за добро утро ударен стоп или - 40 пипа
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Около 6 до 10 сигнала на месец ми се връзват , но аз съм на дневен фрейм и за това не са кой знае колко много![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Не е нужно да са много, важното е да са добриПредполагам че на дневен сигналите са по-успешни , но аз нямам нерви и търпение да ги чакам толкова време , всеки луд с номера си
![]()
Еми успеваемостта ми за тази година по новия ми модел на отиграване е: януари - 88.89%(9 сделки) , февруари - 60%(10 сделки) , март - 71.43% (7 сделки). И аз не мога да чакам сделките ми да излизат 1:2 или 1:3 и за това съм започнал да следвам риск/печалба 1:1
вярно е алкохолик дълголетник няма, виж с умерено пийване може доста да живееш , зависи от организма все пак............................................ .....................................
----------
ами то има и такива дни в които просто е най-добре да не търгуваш ,днешния още не се знае какъв ще е де.................................................. ......................................
Но това не се знае предварително,
разбираш че е било по-добре да не търгуваш едва след като дадеш 2-3 стопа за деня![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Да иначе няма как да разбереш според мен , че не е било редно или редно да търгуваш![]()