а възможно ли е да са излъгали за отклонението и да требе всъщност да се търси във противоположна посока на таз дет са нарисували![]()
![]()
![]()
а възможно ли е да са излъгали за отклонението и да требе всъщност да се търси във противоположна посока на таз дет са нарисували![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дам.. гледам само два варианта на траектория разглеждат според скоростта.. ма те са го загубили от радарите още веднага след излитането.. демек, даже посоката не е сигурна.. ма нека си търсят.. кът са ламави..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тез джунджурии на картинката дет търсят самолета са им необходими години да картографират потенциалните места дето може да е паднал.. демек наближава да го намерят..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
тъй както са решили завоя рязко след последния контакт - ич не ми звучи правдоподобно на мене![]()
чудя се само пътниците на борда дъл са стигнали до тука вече под формата на колбаси
![]()
![]()
![]()
аз за туй казва, че ту да търсят точно в тези райони кът че ли малко безсмислено.. най-добре цялата планета да претърсят..ъй както са решили завоя рязко след последния контакт - ич не ми звучи правдоподобно на мене
помня кът бях малък наште кът ме караха да обличам дрехи дет не ми харесват - криех ги някъдеи наште кът ми казваха да ги намеря ги търсех щателно на съвсем други места
някой кът се присъедини към търсенето и него го упътвах къде може да са
![]()
Австралия изпрати сонда за черни кутии към района, в който издирват изчезналия малайзийски самолет
Пърт. Кораб със сонда за черни кутии е отплавал към зоната от Индийския океан, в която търсенето на изчезналия малайзийски самолет продължава, предаде AFP.
Австралийският кораб „Оушън шийлд” отплава от град Пърт. Той има задачата да транспортира 35-килограмова сонда, която ще бъде спусната под вода, за да претърси района за черните кутии чрез излъчването на акустични вълни.
Очаква се корабът да се включи в операциите след около 3 дни.
http://www.focus-news.net/news/2014/...i-samolet.html
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров