То златно туй сиренце ба![]()
женичката обича тъй мухлясали , па аз не ги понасям
![]()
![]()
![]()
![]()
То златно туй сиренце ба![]()
женичката обича тъй мухлясали , па аз не ги понасям
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
то повечето неща са открито случайно на този свят...дори и прословутото шотландско уиски , като поставили течността в дъбово буре, то добило цвят и аромат и станало уиски
----------
Този Игнат Канев не съм го чулНе живее в България сигурно .................................................. .................................................. ..........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То туй едва ли е открито случайно , нали само в шепа пещери ставало![]()
или беше само една
![]()
взех да забравям и то доста
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Така е и шампанското също и микробите в устата и много други. Медицината се развива благодарение на ужасни деяния , като експериментите с живи хора извършвани от доктор Менгеле например
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
това в последствие може да било за тези пещери , не съм сигурен само предположих, че като повечето неща може случайно да е открито ,кой иначе нарочно ще прави мухлясало сирене![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
сирьеньето линавсякъде става... и от всичко
![]()
кът забравиш нещо за няколко месеца и става на таквоз сирене - синьо-зелено и мирише на крака
![]()
![]()
![]()
да за шампанското знам, случайно се е получило газирано вино и после вече са открили технологията и са почнали да правят шампанско................................ .......................
Не това е открите около 1670 година когато е имало прогрес в изработването на лещите за увеличени(лупите) и така до първия микроскоп телескоп и т.н![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Аз си взимам таквоз Бри , па намирисва си достамирише на крака![]()
но пък кът го сложиш у сандвича и се разтопи .... сладка работа
![]()
![]()
Ма ич не е добре за холестеролчето![]()
То трябва да имаш помещение за таквиз работиче на мен как ми се яде тъй истинска витоша .....
![]()