Много се успа темата.
Ето едно полезно каналче:
Много се успа темата.
Ето едно полезно каналче:
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е лошо индикаторче де го Дизела таман кът за него е
Впрочем ще дам за теб и дизелчето пък и за който разбира и не е многознайко една моя методика за тестване на индикаторчета :
Значи начиная се тъй.
1.Слагаш индикаторчето на графиката както ти се вижда визуално по най добро по цвят и вкус
2, Записваш го като Шаблон
3.Избираш си един експерт дето не отваря сделки и го зареждаш в тестера
4,Стартираш експерта във визуален режим ,там има една чафка за визуален режим трябва да е чафната
5.Спираш лудия ход на надпреварата по графиката и докато стои си зареждаш Шаблона на индикатора който ще изследваш
6.Пускаш отново надбягването по графиката вече със зареден индикатор и си го регулираш до степен да можеш да го следиш визуално
7 Гледаш какви ги върши индикаторчето В местата които според деб трябва да се отвори ли затвори поставяш стрелкички ,разноцвенти точки или каквото ти е удобно
8,Като свърши теста си анализираш разстоянията между стрелкичките и си правиш оценка на ефективноста на индикаторчето
Не е за мързелив народ.е
Това е![]()
Последна редакция от saxsten : 30-05-2012 на 13:56
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Emil Enchev (30-05-2012)
Сакс, thanks, и аз така ги преглеждам, на операционната маса. Само се дразня, че разликата в скоростта на визуализация, между последните две положения на плъзгача е много голяма. И понякога става така, че последното е бързо, а предпоследното - бавно. И трябва да си играя със zoom-а. Ама, пълно щастие няма. А индикатора наистина върши чудесна работа, дано се "прецака" повече народ да го разгледа. Още по-интересно става, ако се сложат два с различни настройки на ATRMultiplier, на единия слагам 2, на другия 3. Включваш алармата за пресичане на границите на външния и си действаш по други задачи. Очертават се две хубави полоси, в което цената търпи корекция и трябва да се оглеждаме. Съчетано със SupDem се получава "неочаквано добра комбинация".![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз няма да го ползувам защото си използувам индикатора по който ми работи кучетоСакс, thanks, и аз така ги преглеждам, на операционната маса. Само се дразня, че разликата в скоростта на визуализация, между последните две положения на плъзгача е много голяма. И понякога става така, че последното е бързо, а предпоследното - бавно. И трябва да си играя със zoom-а. Ама, пълно щастие няма. А индикатора наистина върши чудесна работа, дано се "прецака" повече народ да го разгледа. Още по-интересно става, ако се сложат два с различни настройки на ATRMultiplier, на единия слагам 2, на другия 3. Включваш алармата за пресичане на границите на външния и си действаш по други задачи. Очертават се две хубави полоси, в което цената търпи корекция и трябва да се оглеждаме. Съчетано със SupDem се получава "неочаквано добра комбинация".
Но набързо като ти сравних посоката и каналите със стрелкичките от моето индикаторче открих че има голяма корелация и затова ти казах че ще го бъде това каналче
На всичкото отгоре дрънка и звъни
А бе луд се рада на шаренко![]()
Върши работа, това е важното.
Доволен съм от него.
Вариациите на приложението му се ограничават само от границите на фантазията ни.
Бе вие с GeorgiRR в кой век живеете ? ИзползУвам, чувствУвам.Аз няма да го ползувам защото си използувам индикатора по който ми работи кучето
Но набързо като ти сравних посоката и каналите със стрелкичките от моето индикаторче открих че има голяма корелация и затова ти казах че ще го бъде това каналче
На всичкото отгоре дрънка и звъни
А бе луд се рада на шаренко
От години е прието без У да се пишат тези думи.
И двете са верни.
Езика е жива материя и някои правила се променят при употреба, но това не прави старото невярно.
Правилото е старото, но новото вече не се приема за невярно.
Справка-Съвременна граматика на българския език на Пашов,както и съвремения правописен речник на БАН,издание 2011г.
Олег аз тебе съм те игнорирал и по принцип не ти отговарям ,ама по повод нападката срещу мене и георги , айде от мене да мине:
Едно дядо си пасяло овцете край магистралата и минал един голям тир та ги позабрал ,нацвъкал десетина овчици набързо ,ама шофьора излязъл човечен та спрял , слязал и рекъл :
-Дядо колко овце умряха?
-А че десетина синко
- Слушай сега. Аз съм зает човек .Връщам се от Германия ,пари имам. Ей по 500 марки на овца общо 5000 марки и да приключим с въпроса.
- Ми то харно синко -рекъл дядото-ма ти нали ма виждаш, аз съм овчар , овце паса, писма не пиша ,пък кога ще напиша 5000 писма ,до като съм жив няма да мога.
- Бреййй ,дядо ,че ти си бил много изостнал ,бре -удивил се шофьора
-Че то аз ако не бях изостанл ,ти и мене щеше да насметеш заедно с овцете -рекъл дядото
![]()
Svilen (08-09-2012)
Не е нападка. Обяснявам ти, че е 2012 година, а не 1990.Олег аз тебе съм те игнорирал и по принцип не ти отговарям ,ама по повод нападката срещу мене и георги , айде от мене да мине:
Едно дядо си пасяло овцете край магистралата и минал един голям тир та ги позабрал ,нацвъкал десетина овчици набързо ,ама шофьора излязъл човечен та спрял , слязал и рекъл :
-Дядо колко овце умряха?
-А че десетина синко
- Слушай сега. Аз съм зает човек .Връщам се от Германия ,пари имам. Ей по 500 марки на овца общо 5000 марки и да приключим с въпроса.
- Ми то харно синко -рекъл дядото-ма ти нали ма виждаш, аз съм овчар , овце паса, писма не пиша ,пък кога ще напиша 5000 писма ,до като съм жив няма да мога.
- Бреййй ,дядо ,че ти си бил много изостнал ,бре -удивил се шофьора
-Че то аз ако не бях изостанл ,ти и мене щеше да насметеш заедно с овцете -рекъл дядото
И двете форми са верни, но е по-редно да се използва тази която масово се употребява от всички.
http://bg.wikipedia.org/wiki/Дублет Ето тук да прочетеш.
Аз в последно време ползвам ето тези два индикатора и търгувам по тях от 24.05 с капитал 0.50цента и който на 31.05 трябва да докарам до 10 долара като в момента съм на 9.19, правя си сам състезание със себе си понеже на 1.06 ще направя 1 година трейдинг![]()