Еми дори и един да е примерът, е показателно. Късметът идва при всеки, само че при някои със закъснение. АКо при мен стане така, макар че не играя ТОТО, не кенеф ми незнам какво трябва да построя.
Еми дори и един да е примерът, е показателно. Късметът идва при всеки, само че при някои със закъснение. АКо при мен стане така, макар че не играя ТОТО, не кенеф ми незнам какво трябва да построя.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
има случаи и когато късмета идва, но не знаеш как да го задържиш.....Това е действителен случай ,които се случва на свекървата на една моя колежка - сънува 6 числа ,става записва ги, на другия ден пуска тото, падат се същите числа и жената започва да се радва и тогава...... вижда че числата които са изтеглени са от 6/42 , а нейния фиш е 6/49 ................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
хората са го казали птичката един път каца на рамото ти и вместо да и викаш къш гледай да я гепнеш здравоима случаи и когато късмета идва, но не знаеш как да го задържиш.....Това е действителен случай ,които се случва на свекървата на една моя колежка - сънува 6 числа ,става записва ги, на другия ден пуска тото, падат се същите числа и жената започва да се радва и тогава...... вижда че числата които са изтеглени са от 6/42 , а нейния фиш е 6/49 ................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Проблема да спечелиш пари с късмет е, че много малко вероятно е да повториш постижението си.
Той късмета е нужен кът че ли само на глупацитеПроблема да спечелиш пари с късмет е![]()
тъй кът таиш глупави надежди
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
ем нъл лаф има "кът си помогнеш сам и Оня Отгоре ще ти помогне"горе долу за туй става въпрос
кът се бачка здраво рано или късно късметя иде
или поне отстрани тъй изглежда
![]()
Да и аз мисля така, но какво може да се каже за тези където удрят от лотарията , това не е ли късмет![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Тъй еили поне отстрани тъй изглеждаотстрани се вижда тъй винаги че е лесно , па то реално ич не е така
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Колко от успелите хора са мизерствали жестоко преди да постигнат това към което са се стремили, но тогава не са били познати на никого. Познаваме ги само като успели и от както са успели![]()