искам логиката за това което става с еврото......................
искам логиката за това което става с еврото......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз ви пожелавам приятен уикенд.
Няма за мене търговия в тези нива и трябва да се размърда на някъде.
Оставям си две позиции в евро/франк от 2178 и 21783 бид.
И чакащи байове надолу.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Аз го чакам още, имам позиции и се чудя дали да ги оставям за уикенда.Няма за мене търговия в тези нива и трябва да се размърда на някъде.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
евро доалр има на 5м галва с рамене с уж таргет 3738 и ако стигне до там нали се сещате къде е тръгнало![]()
сюнетчията мина и му събори главата.....май....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Седим си и си мислим,,,,,,,,,,,,,
Седим си и си мислим.)
Абсата по-обяд се майтапеше с РЕДА
за онова дето сутринта беше на 1,3718,
обаче си мислим, че именно то ОТКАТИ
курсо нагоре!!!
Даже РЕДА спомена за едно дето сутринта
беше на 1,3869,,,,,,,,,,)))
alf (28-03-2014)
РЕДЕ ти кат ти изпуши захранването....пазари ли ново.....и какви пари вървят читави дето са по 400-450 вата...![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Спри да си мислиш за таквиз злодеяния и ереси......спри въобще да мислиш и пускай вече абаносовия да опъне една жица, че много вали и ще намокри памука преди да го оберат шебеците![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"