Младежо всичко е политика
И най вече пари ..........
Ако няма някакво събитие в света пазара по един пипс ще прави на ден![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
лесно, не видя ли как става, и аз имам подобен въпрос на който не търся отговор: а как така ти не приемаш нещо, но пращаш рефери да следят изпълнението му, като не го приемаш не го приемаш категорично, за какво са им там хората да следят щом не го приемат, отидоха, следиха обстановката, и какво стана накрая, хората си гласували 93% никой не ги заставял, а те все още не го приемат, може и да има логика да пращаш рефери.. но определено не е защото не го приематТова, че е нормално всеки да си гледа интереса, е друг въпрос. Хората там сега си гледат интереса, естествено е.
Но тази земя беше отнета от Украйна чрез въоръжена окупация, "референдумът" беше само предтекст.
И как става така, може ли да попитам, че целият свят, който не приема референдума и анексирането, е крив, само Путин е прав с твърденията си?
Нещо съмнителна ми се вижда тази логика...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами той Янукович вече не му трябва. Колко му е...........А и оня Янукович ,явно прекали и стана неудобен на и на трите страни....на украинците им писна да ги краде..
на Запада за туй че се въртеше кът фурнаджийска лопата,а на Путин явно отдавна не му беше по вкуса щото и него излъга и му намазаха ските .........
сега няма да се учудя ако си отиде по неизяснени обстоятелства ..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Айде ти пак с тази окупация!!!
Повтарям - В Крим са военно-морските бази за бойни кораби и подводници на бившия СССР.
Ако Украйна се напъва към НАТО и това, не дай Боже стане - как си представяте руските бази на натовска територия? А това не са само кораби да ги преместиш в друго пристанище. Това са съоръжения, ПВО и какво ли още не....
Като пример - в Севастопол има цяла изкуственна планина, под която има хангари за ядрените подводници, въоръжени с ядрени ракети - при това така защитени, че и ядрен удар не може да ги повреди....
Е какво - Путин да даде всичко това на профашисткия режим в Киев или на НАТО!?
Ай стига бре!!! Окупация!? Превенция е това, а не окупация....
Последна редакция от Bibco : 27-03-2014 на 18:49
petar (27-03-2014)
Чули кво стана Путин 14 милиарда спечелил
По време на тази офанзива ................
Казвам ти всичко се прави с цел
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
според мен Янукович нямаше избор, ЕС му поставиха изисквания които щяха да унищожат икономиката на Украйна, или поне аз така видях нещата, не може 45% от производството ти ориентирано към Русия, да мине под нови стандарти ориентирани към ЕС, това са капиталовложения само за да се изравни стандарта на производство с нормите в ЕС, че защо да хвърлят пари, не стига че не им стигат, ами и да хвърлят още, ЕС подпали масите с тези тотално убиващи икономиката изисквания, кой нормален вожд ще ги приеме, не знам, но Янукович много адекватно им каза не, не го защитавам, сигурен съм че е грабил като побеснял циганин, да поясня...А и оня Янукович ,явно прекали и стана неудобен на и на трите страни....на украинците им писна да ги краде..
на Запада за туй че се въртеше кът фурнаджийска лопата,а на Путин явно отдавна не му беше по вкуса щото и него излъга и му намазаха ските .........
сега няма да се учудя ако си отиде по неизяснени обстоятелства ..........
Нали знаеш, че до края на света да спорим, всеки ще остане на мнението си.Айде ти пак с тази окупация!!!
Повтарям - В Крим са военно-морските бази за бойни кораби и подводници на бившия СССР.
Ако Украйна се напъва към НАТО и това, не дай Боже стане - как си представяте руските бази на натовска територия? А това не са само кораби да ги преместиш в друго пристанище. Това са съоръжения, ПВО и какво ли още не....
Като пример - в Севастопол има цяла изкуственна планина, под която има хангари за ядрените подводници, въоръжени с ядрени ракети - при това така защитети, че и ядрен удар не може да ги повреди....
Е какво - Путин да даде всичко това на профашисткия режим в Киев или на НАТО!?
Ай стига бре!!! Окупация!? Превенция е това, а не окупация....
Аз ще ти кажа защо: защото ти мразиш "хахолите" и всичко, което идва от тях, предизвиква раздразнение в теб. Също, както открито мразиш "чифутите".
Аз не понасям Путин, имам алергия към този диктатор.
Всичко, което идва от него, ми е неприязнено.
Това обяснява защо спорим така настойчиво.
До съгласие никога няма да стигнем.
Но пък хубавото на демокрацията е че "всеки може да изказва свободно убежденията си и никой няма да те тикне в затвора за това........... "
Нали така беше?![]()
Права си за чифутите, но за хахолите - не. Не ги мразя - имам и добри приятели-украинци. Един от моите учители в университета, с който и досега потдържаме приятелство - почти всеки ден си пишем, обсъждаме случващото се там, виждаме се през скайп, даже в далечната вече 2000 година му ходих за последно на гости - той е чист украинец! Прекланям се пред него! И тук, в Монреал имам приятел-украинец - много добър художник е!
Но мнозинството хахоли ме дразнят с наглостта и сметкаджийството си. Това им е в кръвта на тях - като на чифутите..
Не напразно има руска поговорка -Там, где хохол прошел, еврею делать нечего!
Това е...
Основното което ЕС искаше е да спрат да крадат.Те много добре знаят че производство не се пренастройва за ден два,за това има програми и предприсъединителни фондове,знаеш го много добре.......няма кой да налива пари в черна дупка и да потъват в десетина джоба безследно,едва ли Русия би се съгласила да го прави.Още повече ето оказа се че транша от МВФ половината е изчезнал,а дори газта на Газпром не е платена,а е изядена....според мен Янукович нямаше избор, ЕС му поставиха изисквания които щяха да унищожат икономиката на Украйна, или поне аз така видях нещата, не може 45% от производството ти ориентирано към Русия, да мине под нови стандарти ориентирани към ЕС, това са капиталовложения само за да се изравни стандарта на производство с нормите в ЕС, че защо да хвърлят пари, не стига че не им стигат, ами и да хвърлят още, ЕС подпали масите с тези тотално убиващи икономиката изисквания, кой нормален вожд ще ги приеме, не знам, но Янукович много адекватно им каза не, не го защитавам, сигурен съм че е грабил като побеснял циганин, да поясня...